Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék ez ellen lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ez ellen lányok? Kort kérnék

Figyelt kérdés

22 vagyok és nem volt még bnöm. Átlagos srác vagyok,vékony testalkatú,mondhatni sovány.Alapból félénkebb visszahuzodóbb vagyok és nehezen nyílok meg..szal nem igazán merek odamenni idegenekhez..A lányok észre sem vesznek mint pasit,abszolut nem érdeklem öket.

Nem vagyok nagyon férfias kinézetre mondhatni olyan 18nak nézek ki..nem is tartom magam férfiasnak sem..és akoromhoz érettnek sem..

2011. márc. 14. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
KB én is ez vagyok csak 16 és vagy 19 nek nézek ki..
2011. márc. 14. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél félénk és visszahúzódó mert a büdös életben nem lesz normális barátnőd.Nem kell betojni az emberektől.Beszélgess, nyiss az emberek nők felé.24/L
2011. márc. 14. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Héhéhéhé:D Hát milyen önértékelési bajaid vannak neked?:) A csajok (legalábbis én 18/L) az olyan pasikra buknak akik magabiztosak. Velem már volt olyan hogy odajött hozzám egy srác aki nem volt egy nagy szépség, de hallod olyan jól elő tudta adni magát és olyan belevalóan magabiztos szövege volt, hogy megnyert:D (persze nem d**gtam vele vagy ilyesmi, de tök jól elbeszélgettünk:) )...szóval minden este amikor lefekszel állj a tükör elé és mond el vagy 10x hangosan hogy k**va jó vagyok és minden reggel is amikor felkelsz:) Hidd el egy idő után te is elhiszed és lesz magabiztosságod, és az önértékelésed is helyre fog állni ha majd lesz sikered a csajoknál:)
2011. márc. 14. 20:43
 4/6 anonim válasza:

Szerintem muszáj lesz odamenned és leszólítanod a lányokat!

Ha ilyen kis félős maradsz, akkor abban az esetben se lesz barátnőd, ha megtetszel valakinek és az odajön hozzád és ő kezdeményez, mert akkor is meg fogsz ijedni...

Ha valóban átlagos vagy, akkor nincs semmi okod azt hinni, hogy nem fog sikerülni. Aki mer, az nyer!

Hajrá-hajrá!!!

19/L

2011. márc. 14. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj neten ismerkedni, úgy könnyebb.
2011. márc. 14. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Neten semmi szín alatt. Ritkán jössz ki jól belőle ha alacson önbizalommal vágsz bele. Az anonim keselyűk a maradék önbecsülésedet is elviszik.
2011. márc. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!