Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még iskolába járok, és egyetlenegy olyan személy sincs akibe még nem csalódtam. Bennem van a hiba? Vagy egyszerűen ha gimis leszek akkor több barátnőm lesz és azokba majd megbízok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 21. 12:42
1/3 anonim válasza:
Nem kell minden kis hülyébe meg bízni,én se bízok senkiben.Reméljük hogy gimibe találsz majd normális embereket.DE JEGYEZD MEG:SOHA NE BIZZ MEG SENKIBEN,PASIKBAN MEG PLÁNE NEM!!!!!!!!!!!!
2/3 anonim válasza:
lehet h még nem találkoztál olyanokkal, akik érdemesek a bizalmadra... próbálj meg esetleg óvatosabban közelíteni az emberekhez. lehet, h te rontottad el, nem tudom, hogy hogy csináltad, szal:
esetleg amit hibázhattál az az,hogy túl hamar, gondolkodás nélkül az " első szembejövő képedbe mosolygó" emberben mebíztál 100%-ig, szóval olyanokba, akikkel csak jóba voltál. jegyezd meg: nem mindenki BARÁT, akivel jóba vagy. nem mindenkibe bízhatsz meg 100%-ig. az embernek nagyon kevés igaz barátja van. ezért majd ha találsz egyet, azt becsüld is meg;) sok sikert:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek..
2009. ápr. 9. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!