Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizunk, de nem csókolt még meg, ennek így kell lennie?
10. randinál tartunk. Nem nagyon tudom hogy megy ez másoknál, csak úgy gondolom hogy már azért ideje lenne. Jelenleg így azt sem tudom, hogy most együtt járunk vagy sem.
Én sajnos nem vagyok az a fajta aki ilyet mer kezdeményezni (de próbálom jelezni hogy felőlem aztán jöhet a dolog) szóval neki kéne, de lehet hogy valami oka van rá amiért nem teszi? Lehet hogy nem is akar megcsókolni? Vagy mégis mire gondoljak miért nem teszi? Volt már hasonló veletek? Valami ötlet?
Mi lenne ha nyakon vagy fülön puszilnád? Egy kicsit hosszabb ideig, aztán folytatnád az arcán esetleg az orrán/szája mellett, majd alig pár centire elhajolva ránéznél miközben magadhoz szorítod?
Erre már csak eszébe jut.
Csak érdekled ha már ennyiszer találkoztatok. De ha nem ő kezd és lekapod akkor az lehet, egy kicsit letöri.
Magamból indulok ki. Most hiába örűltem neki azért még is csak zavart amikor a múltkor egy lány ajánlott randit. Meg tettem volna magamtól is. Nem tudom, valahogy nem volt olyan jó. Arra gondolok hasonló csókkal is előfordulhat.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!