Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor, most mi a baj velem? Mit tehetnék?
Nem sok barátom volt, pontosabban három. De már lassan egy éve senki. Néha úgy érzem, hogy nagyon rossz így egyedül, de olykor pedig annyira jó.. :S :)Ha úgy érzem, hogy valaki közeledni szeretne hozzám, mindig megrémülök, és egyszerűen az a probléma, hogy nem tudom magamat mellé képzelni.. azon kattogok, hogy miért pont én? Én nem vagyok az a tipikus, én más vagyok mint a többi lány. Ha belegondolok, hogy vele járnék, végig fut a fejembe, hogy milyen gáz lehetek, ha megölel, milyen fejet vághatok.. XD..idétlenül nézhetek ki.. de bezzeg tanácsokat azt tudok adni :D ... Mit tehetnék?.. mert már elegem van... :S. Megvan a tisztességes önbizalmam :) pont amennyi kell :) De más lehet a gond.. :S Értelmes válaszokat kérek, az butaságokra nem vagyok kíváncsi :)... előre is köszönöm
16/L
Nem tudom, de az ilyen viselkedés az, amitől férfiként nagyon ki tudok készülni. Udvarlok egy lánynak, megijed, kikosaraz. Aztán mikor már kellőképpen megutálom emiatt, eszébe jut, hogy mégiscsak bejövök neki és rám kattan. Azt hittem ez a tizenéves csajok sajátja, de igazából teljesen mindegy a kor, a saját korosztályom is állandóan ezt csinálja.
26/F
:S..
Én először azt hittem, hogy korai még nekem a pasizás.. de ezek szerint nem csak a tizenévesek csinálják ezt :S :)
Annyira össze vagyok zavarodva, h fogalmazni sem tudok normálisan -.-
Nem tudom, hogy hogyan tehetnék az ellen, hogy ne gondolkodjak így... Teljesen negatívan állok hozzá a dolgokhoz pasi témában.. Pl: Miért pont VELEM akar járni? Miért pont ÉN tetszem neki... pedig olyan gáz lehetek stb... / De emellett megvan az egészséges önbizalmam xD :D/ Ezért nem értem magam... o.O :S Mások szerint, az lehet a baj, hogy nem kapok elég dicsérést kortársaimtól, .... meg ilyenek.... Barátnőim teljesen kivannak készülve miattam :D
Nem kell az okot keresni. Azért akar Veled járni, mert tetszel neki és pont, téma lezárva.
Ha nem így lenne, nem venné a fáradtságot, hogy időt és energiát szánjon rád. Most ha ő is tetszik neked, de te kikosarazod, akkor ha "szemét pasi" (mint én) azt fogja gondolni, hogy "ez a csaj hülye, biztos túl jó vagyok neki". Ha jófiú, akkor meg összetörik, hogy ő mindent megtett, és mégse sikerült, otthon sírdogál a wc-n, telenyomja a gyk-t depis posztokkal, a nők gonoszak, csak a pénz kell nekik stb.
Háát, lehet, hogy el kell fogadnom :D :D Igazatok van :)
Amúgy, igen, szoktunk iszogatni :) :D Nem állatok módjára :D Olyankor elfelejtek minden... és általában sírok, hogy miért nem kellek senkinek, amikor meg ott a lehetőség, akkor MIÉRT ÉN VAGYOK ILYEN HÜLYE? XD :D Kb.. ezekre nem mindig emlékszem, ezek is kivételes alkalmakkor jön ki belőlem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!