Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó diszkók vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jó diszkók vannak budapesten?

Figyelt kérdés
18 év körüli korosztálynak, de olyan ahova beengednek 18 év aluliakat is, és ne túl messze a 11. kerülettől. És olyan hely ahol house, electro illetve techno zene megy vagy mai slágerek. Tudna valaki ajánlani ilyen helyeket?
2009. febr. 20. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
K2 , ZP ezt a kettőt ismerem :) --Chocky--
2009. febr. 20. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Bank Dance Hall <-- Bár ennek elég rossz híre van. Állítólag a felső szintjén vannak úgynevezett d*gó szobák és olyat is hallottam hogy aki oda bemegy szüzen az nem szüzen jön ki akár lány akár fiú. Elég sok ott a drogos is szerintem meg inkább a pénzesek szórakozóhelye. Egyszóval nincs olyan jó híre.

Zöld pardon (ZP), Rio, Oasis ott van a fehérvári úton asszem. ennyi

2009. febr. 20. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
a bank már rég bezárt
2009. febr. 20. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
ahelyett már cool light van. de a dugo szobákat megnézném :D
2009. febr. 20. 22:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Bankon és ZP-n kívül. Olyasmi hely kéne mint a sensation, ahol elektronikus zene megy.
2009. febr. 20. 22:23
 6/11 anonim válasza:

Bank már rég nincs.

Én Rio-t Cool-t és ZP-t ajánlom, azok elég yohfélék x)

2009. febr. 20. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Morrisons 1-2, Macskafogó, Soho, esetleg Living Rooom, Corvin tető, A38 hajó... van egy pár.

bank az egy undorító, legalja hely (ezek szerint már csak volt szerencsére). amúgy azok nem kifejezetten szobák voltak ott fenn, hanem ilyen box-szerűségek. ááá gusztustalan hely volt, gusztustalan aljanéppel. egyszer voltam ott, de alig vártam, hogy átmenjünk máshova.

2009. febr. 20. 23:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: Zp-ben nem ilyen zene megy. az átlagéletkor meg sajnos ilyen 12-16 év közt mozog. sajnos a béka segge alá csökkent a színvonal, mióta beengedik a 2 boroskólától hullarészeg, visítozó gyermekkorúakat. pedig nagy kár érte, jó hely volt úgy 4-5 éve, helyes műegyetemista fiúkkal:)

a Rio-ban inkább house, electro megy, orrát fennhordó, kőbunkó sznobokkal, plázak..vákkal.

2009. febr. 20. 23:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Minek irjátok ZP-t azt nem tudom, az nem diszkó.

Hajógyári sziget-->Bed, Bed beach, studio (mo legnagyobb diszkoja és a szemelyes kedvencem), coronita after, a38,Dokk, dokkoló, Dokk beach.

Van még Morrisons 1-2, living room, közgáz pince, corvin tető, Play (uj hely), sensation, White angel(uj hely),Rio (nyáron).E-klub, Moulin Rouge, Privé.

Mammutban Tabu, Dokk cafe

Asszem mindent leírtam amit tudok.

Amugy:

[link]

2009. febr. 21. 02:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs figyelmetlen voltam, amiket felsoroltam mind nagyon jó helyek, de sajnos (sztem inkabb szerencsére) 18 alatt nem mehetsz be és face kontroll is van, tehat a megfelelő dress code elengedhetetlen (előnye hogy nem engednek be egy rakás paraszt melegítős csapatot).
2009. febr. 21. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!