Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó diszkók vannak budapesten?
Bank Dance Hall <-- Bár ennek elég rossz híre van. Állítólag a felső szintjén vannak úgynevezett d*gó szobák és olyat is hallottam hogy aki oda bemegy szüzen az nem szüzen jön ki akár lány akár fiú. Elég sok ott a drogos is szerintem meg inkább a pénzesek szórakozóhelye. Egyszóval nincs olyan jó híre.
Zöld pardon (ZP), Rio, Oasis ott van a fehérvári úton asszem. ennyi
Bank már rég nincs.
Én Rio-t Cool-t és ZP-t ajánlom, azok elég yohfélék x)
Morrisons 1-2, Macskafogó, Soho, esetleg Living Rooom, Corvin tető, A38 hajó... van egy pár.
bank az egy undorító, legalja hely (ezek szerint már csak volt szerencsére). amúgy azok nem kifejezetten szobák voltak ott fenn, hanem ilyen box-szerűségek. ááá gusztustalan hely volt, gusztustalan aljanéppel. egyszer voltam ott, de alig vártam, hogy átmenjünk máshova.
Utolsó vagyok: Zp-ben nem ilyen zene megy. az átlagéletkor meg sajnos ilyen 12-16 év közt mozog. sajnos a béka segge alá csökkent a színvonal, mióta beengedik a 2 boroskólától hullarészeg, visítozó gyermekkorúakat. pedig nagy kár érte, jó hely volt úgy 4-5 éve, helyes műegyetemista fiúkkal:)
a Rio-ban inkább house, electro megy, orrát fennhordó, kőbunkó sznobokkal, plázak..vákkal.
Minek irjátok ZP-t azt nem tudom, az nem diszkó.
Hajógyári sziget-->Bed, Bed beach, studio (mo legnagyobb diszkoja és a szemelyes kedvencem), coronita after, a38,Dokk, dokkoló, Dokk beach.
Van még Morrisons 1-2, living room, közgáz pince, corvin tető, Play (uj hely), sensation, White angel(uj hely),Rio (nyáron).E-klub, Moulin Rouge, Privé.
Mammutban Tabu, Dokk cafe
Asszem mindent leírtam amit tudok.
Amugy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!