Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, eddig úgy 3 olyan lány volt, akinek tetszettem, és ha nem szúrom el, akkor összejöhettünk volna. Már igen hiányzik ez a dolog az életemből, és folyamatosan azon parázok, hogy mindig is hiányozni fog. Fiatalabbnak tűnök, és mondogatom, hogy még egy kicsit várok, 1-2 évet, hogy amikor majd idősebb leszek, akkor ne röhögjön pofán, ha mondjuk odalépek egy 17 éves csajhoz. Volt már buli, ahol szólítottam le csajt, egy "szia. táncolunk"-kal. 5 perc után persze mennie kellett. de mindenesetre igen királynak éreztem magam, hogy legyőztem az amúgy jelenlévő félelmem a visszautasítástól. már smároltam is. mit csináljak? várjak, majdcsak belebotlok egy szép csajba, aki biztos jeleket ad, mint az előző 3? és ha nem jön? ismerkedjek bulikba? mit tegyek?2011. márc. 11. 22:16
3/8 anonim válasza:
Tesó, idővel megtanulsz majd vakítani. Ez a nőszerzés titka. A nők még a férfiakhoz képest is primitív ösztönlények, igy nem az a fontos, mi az igazság, hanem amit hallani akarnak. Hitesd el velük, hogy ők a legszebbek, hogy ő egy igazi hercegnő, ámítsd minden széppel és jóval, lovagold meg a hiúságát. Hamarosan a kezedben lesz, hiszen egy nő képtelen meglenni kompenzálás nélkül, nincs lelkiereje és semmi önuralma. Ez a csajozás igazi titka, márha a mennyiségre mész. Ha a minőségre, sok sikert az évekig tartó kereséshez.
5/8 anonim válasza:
nekem sincs ,de lesz@rom ,majd lesz .
6/8 anonim válasza:
Várni semmiféle képpen ne vàrj hogy majd magàtol betoppan az igazi, tegyél érte probálj ismerkedni , oda oda szólogatni csajokhoz hogy megtudd mi a nyerő mi nem stb.. És a visszautasítástól meg ne félj hisz a hibáiból tanul az ember...
7/8 anonim válasza:
ha várakozol abból nem lesz semmi,a sült galamb nem fog a szádba repülni,próbálkozni kell folyamatosan ,de nem görcsösen ,hanem lazán. Ha elutasítanak akkor sem szabad feladni. Nálam van olyan ,hogy egy buli alatt 3-4 csajnál bepróbálkozok és elküldenek a f*szba,de menni kell tovább és az 5. összejön:D
F/19
8/8 anonim válasza:
"16 éves vagyok"
turelem... hasonlo bajom volt nekem is, csak en a szia tancolunk-ra azt kaptam valaszul hogy "nem". Orulj neki hogy te legalabb kapsz ot percet.
Varj. Elobbutobb csak lesz valami, nekem 25 eves koromban lett eloszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!