Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú és lány kézen fogva sétál biztos, hogy járnak?
Figyelt kérdés
Vagy lehet más oka is? Mi?2011. márc. 9. 09:37
1/11 anonim válasza:
Hát elég valószínű, hogy nem az alsós 'fogjátok meg eggymás kezét, álljatok kettesoszlopba és indulhatunk'-ról van szó.
Vagy poénkodtak vagy szerintem járnak. Én legalábbis nem fogom nem csak úgy senki kezét. Viszont van hogy a páromnak egyáltalán nem fogom meg a kezét. Tehát az hogy járnak de nem fogják meg valószínűbb mint hogy nem járnak de megfogják egymás kezét.
Kicsit csavaros de remélem érted.
2/11 anonim válasza:
bocsi az egymás egy 'gy' csak véletlen kettőt nyomtam :D
3/11 Pinocchio válasza:
Lehet hogy ismerik a Newton-féle lehűlési törvényt és így csökkentik a hőveszteséget.Egyébiránt valószínű hogy járnak.
6/11 anonim válasza:
vagy rokonok
unoka tesóm is meg szokta néha fogni a kezem, mert utcán közveszélyes vagyok, így meg tud "vezetni".
De esélyes, hogy igen járnak.
7/11 anonim válasza:
attól függ, velem többször előfordult már, hogy csak úgy poénból megfogtam valakinek a kezét, de ez általában nem volt több 5percnél...
19/L
8/11 anonim válasza:
Egyszer sem biztos.Nekem volt már olyan nem is egyszer mikor inerneten vagy telón megismerkedtem valakivel és az első találkozásnál megfogta a kezem közbe azt sem tudtam mit akarok tőle.Mikor közöltem vele ,hogy még korai mert még az sem tudom mi lesz még akkor megsértődött.
9/11 anonim válasza:
Nem biztos.Vannak pasik és nők is akik mindent akarnak az első talin pl:kézen fogva járni,sex Utána megvannak sértődve ha még sem lesz semmi.
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlen jó példa erre egyik lány akibe szerelmes vagyok. Megfogtam a kezét séta közben nem tiltakozott. Én ezt jó jelnek vettem később megkérdeztem mi lenne ha közelebb kerülnénk egymáshoz. Erre kiderült a barátaival is szokott néha kézenfogva mászkálni. Nem feltétlen jelent bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!