Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú és lány kézen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú és lány kézen fogva sétál biztos, hogy járnak?

Figyelt kérdés
Vagy lehet más oka is? Mi?
2011. márc. 9. 09:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát elég valószínű, hogy nem az alsós 'fogjátok meg eggymás kezét, álljatok kettesoszlopba és indulhatunk'-ról van szó.

Vagy poénkodtak vagy szerintem járnak. Én legalábbis nem fogom nem csak úgy senki kezét. Viszont van hogy a páromnak egyáltalán nem fogom meg a kezét. Tehát az hogy járnak de nem fogják meg valószínűbb mint hogy nem járnak de megfogják egymás kezét.

Kicsit csavaros de remélem érted.

2011. márc. 9. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
bocsi az egymás egy 'gy' csak véletlen kettőt nyomtam :D
2011. márc. 9. 09:40
 3/11 Pinocchio ***** válasza:
100%
Lehet hogy ismerik a Newton-féle lehűlési törvényt és így csökkentik a hőveszteséget.Egyébiránt valószínű hogy járnak.
2011. márc. 9. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem 100%, de nagyon valószínű.
2011. márc. 9. 09:53
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
A séta is járás nem? :D
2011. márc. 9. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:

vagy rokonok

unoka tesóm is meg szokta néha fogni a kezem, mert utcán közveszélyes vagyok, így meg tud "vezetni".

De esélyes, hogy igen járnak.

2011. márc. 9. 10:55
 7/11 anonim válasza:

attól függ, velem többször előfordult már, hogy csak úgy poénból megfogtam valakinek a kezét, de ez általában nem volt több 5percnél...

19/L

2011. márc. 9. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszer sem biztos.Nekem volt már olyan nem is egyszer mikor inerneten vagy telón megismerkedtem valakivel és az első találkozásnál megfogta a kezem közbe azt sem tudtam mit akarok tőle.Mikor közöltem vele ,hogy még korai mert még az sem tudom mi lesz még akkor megsértődött.
2011. márc. 9. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos.Vannak pasik és nők is akik mindent akarnak az első talin pl:kézen fogva járni,sex Utána megvannak sértődve ha még sem lesz semmi.
2011. márc. 9. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen jó példa erre egyik lány akibe szerelmes vagyok. Megfogtam a kezét séta közben nem tiltakozott. Én ezt jó jelnek vettem később megkérdeztem mi lenne ha közelebb kerülnénk egymáshoz. Erre kiderült a barátaival is szokott néha kézenfogva mászkálni. Nem feltétlen jelent bármit is.
2011. márc. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!