Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket, hogy lehet elcsábítani?
Figyelt kérdés
Egy lány vok 18 és fél éves.
Van egy pasi aki bejön.
Már rég akart velem próbálkozni...
Szombatra áthívott magához és, hogy kezdeményezzek?
Értelmes válaszokat, ha lehet!
2011. márc. 8. 20:29
1/7 anonim válasza:
Sztem már lekéstél róla, ha ő áthívott hozzájuk...
2/7 anonim válasza:
kérd meg, hogy masszírozza meg a hátad.
3/7 A kérdező kommentje:
De ő azért hívott át mert haverok vagyunk!
Ő nem szeret kezdeni!
:S
2011. márc. 8. 20:39
4/7 anonim válasza:
Aham. És mit szeretnél, mit kezdeményezzen?
5/7 anonim válasza:
segíts be neki a kezdésnél majd merni fog tovább cselekedni
süssél neki sütit azt én nagyon szeretem ha vlami finomat kapok...
dobd fel magad,ne ku*vásra hanem nagyon csinosan kihívóan.
és egy picit kezdeményezz
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem is a masszírozás jut eszembe. Az még nem túl k*rvás ha megkéred, ugyanakkor kellőképpen megmozgatja a fantáziát.
Ha tökösebb csaj vagy, akkor még szólj neki oda szombatig, hogy vegyen óvszert, különben nem jössz. De az efféle rámenősség nem minden férfinak jön be (nekem speciel igen).
26/f
7/7 anonim válasza:
Hogyan tudnád elcsábítani?A száddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!