Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15-16 éves hogy képzeli el egy perfekt szerelmi kapcsolatot?
úgy értem mik az elvárások
egy kapcsolatba mi az ami egy kapcsolat középpontja
vagy mijjennek képzeli el egy perfekt kapcsolatot
ha ezek nincsenek meg, amiket felsoroltam, akkor bele se mennek..
de ki kell egészítenem: jó kinézet & magabiztos fellépéssel.
am ha belemennek, el kell vinned őket randizni ami elég sok pénzbe van.[pl torkos csütörtök e héten..]
Nem tudom hogy a válaszoló(k) hány évesek, de szerintem nagyon is téved az, aki így gondolja.
én 15 vagyok és egyáltalán nem ez a fontos. Persze lehet hogy kivétel vagyok a sok közül (a.a)...
Nekem pl. ami fontos
egy normális külső + stílus (nem feltétlenül kell márkás, csak ha lehet ne vegyen fel szoknyát, vagy koszos cuccot)
legyen az illető megértő... A pénz sem fontos pl. az előző barátom nem volt túl... gazdag (sőtt) de ez sosem okozott problémát. nem hangsúlyoztam azt, hogy nekem hű de sok lene. összesen egyszer fizetett egy mozit (kajával meg piával) meg adott ajándékot, de nem túl sokat és drágát. a szándék a fontos.
szal megértő, jófej legyen :))
73%
nem lehetett túl sok csajod az életben, huh?
(hát érdekes én 15 vagyok és van barátom 4 hónapja lassan, aki nem túl gazdag mégis nagyon imádjuk egymást és nem érdekel hogy nem túl pénzes, és hogy mi gazdagabbak vagyunk nála... eddig kb összesen olyan 5ezret költhetett rám mióta együtt vagyunk, csoki alkalmakra, meg egyszer mozijegy... és nem érdekel! randizásként a dunaparton sétálunk vagy sütök sütit, elviszem és azt esszük egy padon. ennyi.)
de am csak annyi hogy szerelmes a csaj és akkor mindent tökéletesnek lát :) keresse, heto 3-4 tali, néha egy szál virág, udvariasság,stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!