Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, az ügyvédem és én köztem lehet szerelmi kapcsolatot kialakítani, amíg egy ügyben engem véd?
Egy ügyvéd van annyira intelligens, hogy nem megy bele olyan dologba, amivel a karrierjét kockáztatja. Ha meg nem, akkor magára vessen.
Egyébként, bár nem vagyok szakértője az ilyen ügyeknek, ha magánirodája van, akkor nincs semmi gond. Ha egy ügyvédi cégnek dolgozik, akkor a cégszabályzat tilthatja.
Köszi a választ. Igen,intelligens. Ezért is érzem rajta,hogy inkább megálljt parancsol magának. Remélem csak az ügy végéig :)
Magán, nincs főnöke. De bíróság felől? Remélem nem kötelezhetnek arra, hogy más ügyvédet fogadjak elfogultság, vagy hasonló miatt. Azt tudom,ha pl. nála dolgoznék, nem lehetne az ügyvédem. Ezért kérdeztem ilyet.
Erről volt egy film is. A nő drogos volt meg minden, volt egy gyereke. A pasija drogbáró volt. A gyerek ott volt. A nő vissza akarta szerezni, de nem volt munkája stb...
Megismerkedik az ügyvéddel és egymásba szeretnek. A végén a drog báró meghall, a gyerek az anyjához kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!