Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, az ügyvédem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, az ügyvédem és én köztem lehet szerelmi kapcsolatot kialakítani, amíg egy ügyben engem véd?

Figyelt kérdés
Szóval valami kezd kialakulni köztünk,de szerintem nem szabadna, amíg tart az ügy. Szerintetek? Az ügyvéd az állásával játszik?
2010. nov. 6. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg őt ha már úgyis ügyvéd... Istenem, az emberek miért ilyen hülyék?
2010. nov. 6. 11:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt ugyan hogyan lehet megkérdezni? Flörtölgetésnél tartunk. Ha nem tudsz válaszolni normálisan, akkor NE tedd!
2010. nov. 6. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy ügyvéd van annyira intelligens, hogy nem megy bele olyan dologba, amivel a karrierjét kockáztatja. Ha meg nem, akkor magára vessen.

Egyébként, bár nem vagyok szakértője az ilyen ügyeknek, ha magánirodája van, akkor nincs semmi gond. Ha egy ügyvédi cégnek dolgozik, akkor a cégszabályzat tilthatja.

2010. nov. 6. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Igen,intelligens. Ezért is érzem rajta,hogy inkább megálljt parancsol magának. Remélem csak az ügy végéig :)

Magán, nincs főnöke. De bíróság felől? Remélem nem kötelezhetnek arra, hogy más ügyvédet fogadjak elfogultság, vagy hasonló miatt. Azt tudom,ha pl. nála dolgoznék, nem lehetne az ügyvédem. Ezért kérdeztem ilyet.

2010. nov. 6. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Erről volt egy film is. A nő drogos volt meg minden, volt egy gyereke. A pasija drogbáró volt. A gyerek ott volt. A nő vissza akarta szerezni, de nem volt munkája stb...

Megismerkedik az ügyvéddel és egymásba szeretnek. A végén a drog báró meghall, a gyerek az anyjához kerül.

2010. nov. 6. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elfogultság csak a bírónál (aki ellened is dönthet), meg az ügyésznél/felperesnél/stb, aki ellened van, állhat fenn. Az ügyvéd, ha szerelmes beléd, csak még erőteljesebben fogja védeni az érdekeidet. Szerintem nincs mitől tartanod.
2010. nov. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!