Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem képes válaszolni sem, érdemes "sirni" utána?
a kígyó is kedves tűnt mikor ajánlgatta azokat a fránya almákat, aztán nézd meg mi lett a vége...
akik kedvesnek, rendesnek tűnnek, bennük fogsz a legnagyobbat csalódni, mert végül is ők is csak nők!
de hogy válaszoljak a kérdésedre: nem! nem éri meg, ettől függetlenül sok esetben mégis ezt tesszük. nem logikus, de hát vannak érzéseink. ha az eszedre és rám hallgatsz nagy mértékben kivered a fejedből.
ha olyan bunkó, hogy még csak vissza sem ír akkor bőven megérdemel egy bunkó pasit aki után "futhat", "sírdogálhat"
Nem érdemes.
Bunkóság nem válaszolni. A sablon "mást keresek" szöveget is bunkóságnak minősítem. Ezzel már le is járatta magát előttem.
25F vagyok, és 24-25 volt mind a két lány.
Az egyikkel barátságban voltam, majd egyedülálló lett, lett több munkája, utazgatott, külföld, nem tudtunk találkozni, és hát elmondtam hogy többet akarok, nem tudtam magamban tartani, amig hazaér... és erre nem válaszol (fél éve)
A második társkeresőn irt "lesz következő lépés?" mert egymásra kattintottunk. 3 hét után irtam rá, hogyha akarja, lehet következő lépés, de ha nem, akkor azt irja meg... és nem irt semmit 2 hónapja
Oszinte leszek veled, de ha nekem 3 hetre irna a srac, akkor olyan gondolatok lappangnanak bennem, hogy biztos azert csak 3 het utan, mert valaki massal nem jott ossze a dolog es en csak tartalek voltam/vagyok. Egyebkent miert nem irtal neki hamarabb?
Velem is megtorten az, hogy szerelmet vallottam egy fiunak, aki csak annyit mondott, hogy jo. Iszonyu erzes volt, legszivesebben a homokba dugtam volna a fejem szegyenembe, hogy ekkora hulyet, mint en.
Aztan rajottem, hogy nincs ertelme miert; ha nem becsuli meg annyira, hogyha nem tetszek neki, annyit mondjon, hogy en neki nem; akkor tojok ra. Es valoban teljesen pozitiv velemennyel voltam rola; de szerintem egy ilyen tortenessel akar arra is rajohet az ember, hogy az ermenek 2 oldala van.
Szerintem, ha nagyon tetszik a csaj es tenyleg komolyan gondolod, akkor igenis harcolj erte! Hidd el, imadjak a nok, ha a ferfiak udvarolnak nekik, de ne vidd tulzasba; ne legy tul nyomulos! Beszeljetek meg higgadtan ezeket a dolgokat! Szoritok! SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!