Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem képes válaszolni sem, érdemes "sirni" utána?
Persze. Mert hogyha én kedvesen rájuk írok,hogy "Szia,szimpatikusnak találtalak a bemutatkozásod alapján. Azt szeretném kérdezni,hogy esetleg nem volna kedved ismerkedni velem?"
Illedelmes is voltam,kedves is,cuki is,szóval szerintem elvárható azért,hogy legalább egy annyit visszaböfögjön a másik,hogy "Nem szeretnék."
Ha kóma miatt nem tud válaszolni, akkor igen.
Különben nem.
Nem minden lány válaszol a levelekre. Ez nem bunkóság, csak lehet, hogy már nekik te vagy a 150., aki ír és már nagyon elegük van hogy mindenkinek válaszoljanak. Ez nem azt jelenti, hogy értéktelenek lennének, csak nem érdekli őket, te mit gondolsz róluk, mert megvan már az önbizalmuk, és csak azzal foglalkoznak, aki érdekli őket.
Sírni viszont egyáltalán nem érdemes ilyen után. Ha összetörték volna a szíved megérteném, de még meg sem ismerted őket, így nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!