Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire jön be nektek egy ilyen csaj?
Külsőre nézve:156 cm körül és kb.63 kg,de úgy hogy van rajta izomból is elég
Arra gondoltam,hogy diétázni kezdek,hogy a zsír lemenjen,de nem igazán tenném meg,ha nem muszáj....mi a véleményetek ?
Lehet, hogy rajtam nincsen annyi, de rendszeresen tornázom és elég jó alakom van.
Na pá
Hm,biztosak vagytok benne ? Én szeretnék nőni,éppen ezért is nem akarok diétázni
Nem mondom,eszek mint állat :d,de tényleg csak azért teszem,hogy nőjjek és fejlődjek (ja,és nem csokit meg kekszeket,hanem rendes kaját mindig)
Fogsz még nőni az igaz, de túl sokat már nem, max pár centit.
Az oké, hogy van rajtad izom, de azért a 156 centihez a 63 kiló sok, de ha jól érzed magad a bőrödben, akkor fölösleges diétáznod szerintem. Ha meg fogyni szeretnél, akkor a diéta mellett folyamatos mozgás is kell, mert csak diétával nagyon kevesen tudnak lefogyni.
A normális srácoknak meg úgyis azok a lányok jönnek be, akik jól érzik magukat úgy, ahogy vannak és nem azon görcsölnek, hogy milyenek szeretnének lenni. Ha meg valaki szeret, akkor úgysem a kilókat nézi.
18/L
Sportolsz?..Mert en 13 éves vagyok 1,70 és 57 kilo..de nem vagyok plázacica..és énse adok nekik a velemyényükre:D+meg kosarazok is...és semmi gond aval h izmos vagy..sztem az rendbe van..egy csaj attool szép ha egy kicsi izom is van:P
Ha te ugy érzed hogy szükség van fogyni,akkor ne egyel kenyeret..én evel 10 kilot fogytam:D
Amugy sztem ha 63 kilo vagy,akkor az többségében izom és nem zsir:D
na figyelj ez kb olyan kérdés volt mint pl az alábbi
mit gondoltok az alábbi kutyáról?
4 lába van, mindegyik a földig ér.
-.-"
lehetsz te 130 centi is, nem az a lényeg. salma hayek 156 cm magas, és szinte mindenkinek bejön.
lehetsz izmos, de a lényeg hogy egy lány legyen kedves, vicces, ne legyen plázap..csa, szép arca legyen, és jó alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!