Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok belé és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé és nem tudok mit csinálni, van esélyem?

Figyelt kérdés

Az egész ugy van hogy egy osztályba járunk, és valamiért alig beszélünk egymással, mostanában ritkán csetelek vele, esetleg pár mondatot a sulbian, semmi egyéb, és ez mind az én hibám, mivel még régebben olyan voltam ha valaki valami roszat mondott rám avval nem beszéltem hónapokig is akár, aztán egy zeneóra után jól lecseszett (igaza volt mostmár hogy viszanézek a multba, de akkor még nem igy gondolkodtam) én persze jól elitéltem, és azóta utáltam jóformán, persze az utálat elavult előbb utóbb az nem gond, szivesen lennék a barátja most látom nagyon jó fel a csaj :) de az a gond hogy 4-5 hónappal ezelőt szerelmes lettem belé, és azóta nem tudom elfelejteni, mivel egy osztályba járunk és akkor ugy gondoltam (még most is ugy gondolom) esélyem sincs nála, inkább nem beszéltem vele, kerültem a társaságát, stb, avval a reményel hogy elmulik a szerelem.

De nem igy történt!!!!!!

Ez valami hihetetlen, a padtársnőm egy bombanő, nagyon jól elvagyunk van is nála esélyem én meg a terem másik feliből egy olyan lányba lettem szerelmes akivel életemben 5 mondatot váltottam?!?!?!?!

Ezután elhatároztam hogy megpróbálom és lesz ami lesz, eleinte csak beszélgetek vele, megpróbálok közeledni felé, utánna elhivom pár randira (ő olyan romantikus tipus :D ) utánna meg lesz ami lesz.

De van esetleg valakinek hasonló sztorija?

Olyan is jó ami a barátoddal történt nem veled.....

Esetleg valami utasitás? Tippek?

Előre is kössz...

2009. febr. 18. 10:39
 1/1 anonim ***** válasza:
69%
a dolgok előtt Casanova.. :) kérdezd meg a csajszikámat hogy van e barátja..ha nincs akkor start! onnan indul az egész! de ne egyből hivd el randizni a kérdés után,mert levágós. célszerű 2-3 napot várni utána. Aztán mondd neki hogy mittomén..van a moziba a Made in Hungária.. nekm lenne e keddve megnézni veled.. ( én azt néztem meg a pici Sepimmel :) ) aztán h van kedve csobbanni egyet a mozi világába hát rajta! mozi után adj neki egy nagy puszit,vagy öleld át, mond neki hogy jólesett a mozizás vele! ha a szemedbenéz és 3 mp nél tovább figyel rád némán; azt várja hogy csókold meg! onnantol pedig egyenes az út "zionba" :D sok sokert! --Chocky--
2009. febr. 18. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!