Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tippelnétek, mennyi "NEM" után kapja meg egy átlagos fiú az "IGEN"-t?
Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok a "másik oldalról."
Aztán majd írok én is.
Bocs, de nem értelmes a kérdés még mindig.
Már csak azért sem, mert nem mindegy, hogy ki kérdez meg ki, hogyan, hol, mikor stb...
Nincs olyan, hogy átlagos és ilyen esetben nincs átlag. Ha van, akkor kibas.zott nagy a szórás.
23:06
Én elhiszem, de azt nem tudom, ez miből lett megállapítva? Melyik félénkebb fiú próbálkozik be száz csajnál? Szerintem már sokkal hamarabb feladják a sok csalódás miatt. Akkor meg hogy lett ez a statisztikai eredmény?
Ja és a 100 mögött van szerelem??
Mert akkor elég hülye az illető....
Ha meg dugni akar, akkor keressen dugó partnert inkább.
Én nem tartom magamat hülyének. Nem adom fel soha, ahogyan Alekosz sem. :))
A 100-as szám kb. három év alatt jött össze. Ha megtetszik egy illető lány valamennyire, akkor bepróbálkozom nála. És általában ennyinek kell eltelnie, mire hajlandó valaki komolyabban is odafigyelni rám.
Hát nem csodálkozom ilyen hozzáállással, bocsi.
Az Alekoszra meg nem írok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!