Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tippelnétek, mennyi "NEM" után kapja meg egy átlagos fiú az "IGEN"-t?
Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok a "másik oldalról."
Aztán majd írok én is.
Ez nagyon érdekes kérdés.És azt hiszem nagyon egyénfüggő.
Mert ha én valakinek azt mondom,hogy -nem-,az sajnos nálam -nem- marad.Örökre.És nem az átlagossal van baj.Hanem,hogy az első pillanatban el tudnám-e vele képzelni a csókot,vagy nem.És lehet a világ legszebb fia,ha nem szimpis,akkor -nem- marad.
Harmadik, félreértetted.Szóval:
A fiú elindul ismerkedni. Első lány: "Bocs, de nem vagy az esetem." Második: ""Legyünk inkább barátok!" Harmadik: "Bocs, de van barátom!" (holott nincs)
Aztán valamikor ki is alakul valami. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tippelnétek azt a számot, amíg eddig eljut a srác.
És írtam, átlagos srác, nem Alekosz vagy Norbi, de nem is egy Alain Delon.
Legyenek inkább átlegosabb lányok, mert nem ment el az esze. :)
Legyen félénkebb! Csak tippeljetek már végre! :)
Nemtom, én kifejezetten csúnya vagyok, mégsem utasított vissza soha senki :D Mondjuk csak egyszer kezdeményeztem xD De az maximálisan bejött. Talán pont azért, mer először csak barátkoztam, és jól megválogattam, hogy kinél kezdeményezek.
Amúgy ez tényleg érdekelne: a sok síró-rívó srác hogy csinálja? Odamegy minden második arra sétálóhoz, hogy "járunk?"? Vagy netán tényleg előzetes felmérések után, szolídan, becsületesen, tisztességesen, (lassan), haladtok, és a döntő pillanatban ráznak le? Csak mert nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!