Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18/F Testszőrzet? - LENT
Egy 18 éves érett férfi vagyok, aki sok srácot megelőzve eléggé szőrös. Ezt egy erős arcszőrzetet, erős mellkasi és hasi, erős kar és láb, erős nemiszervi szőrzet, valamint gyenge hátszőrzetet jelent. Ez évekig nem zavart, de az utóbbi fél évben elkezdtem hajvágó géppel rövidre vágni a testemen az összes szőrt (hónaljam borotvált, csupasz).
A kérdésem lányokhoz, hogy taszító-e a valahol a rövid és hosszú közöttire borotvált férfi felsőtest és nemiszerv, vagy ez inkább taszító, és kezdje kacsingatni a gyantáztatás felé?
faszomöccse vagy te nem férfi!
Én se vagyok férfi a 22 évemmel!
Aki azt írja hogy én 18 évesen egy érett szőrös férfi vagyok, az még gyerek. :) Hagyjuk.
Kezdj "kacsingatni" a gyantáztatás felé. :o)
Az én barátom is elég szőrös... engem nem zavar mert szeretem. :)))
19/L
"Egy 18 éves érett férfi vagyok"
LOOOOOOOOOL XDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy ha hónalj borotvált, lent rövidre nyírt, akkor nem gáz.
Ha elkezded gyantázni a lábad, karod, én megütlek. :D:)
:) Látom megrökönyödtetek 18 éves érett férfin, valóban, rosszul fejeztem ki magam, nem fejben, hanem testileg értettem (azaz szőrösebb vagyok mint egy átlag 18 éves)
Gyantázás alatt énsem a lábamra, meg a kezemre gondoltam, hanem inkább a mellkasra, és a hasra. :)
Mindenesetre, köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!