Testszőrzet. Neked mi a véleményed róla?
A kérdés elsősorban hölgy olvasókhoz szólna. Arra lennék kíváncsi,hogy nektek mi a véleményetek arról,hogy egy férfin mi áll jól? Szinte teljesen csupasz,szőrös?
Vonatkoztassunk el az intim területektől,tehát a kérdést a lábakra,kezekre,felsőtestre (beleértve a has,mellkas,kezek,vállak,hát) értem.
Az utóbbi 1-2 évben elég sok megjegyzést kaptam. Vegyesen. 18 éves vagyok és valóban,a lábamon,mellkasomon,hasamon eléggé elkezdtem szőrösödni. Vannak lányok,akik azt mondják.."Fúúj b+" és vannak olyanok,akik azt mondják,hogy "Legalább nem vagy kopasz csiga..ez férfias". Ezért lennék a ti véleményetekre is kíváncsi,hogy ti mit gondoltok erről? Bennetek milyen hatást kelt egy olyan férfi,aki baromira szőrös a lábán,alkarján,hasán,mellkasán?
Én személy szerint nem érzem magam rosszul emiatt,én is azt mondom,hogy férfias. Bár ha már a vállamon,hátamon is 5 centis szőrök lennének,akkor azért már elgondolkoznék egy gyantázáson.
Mellkas,Láb stb...ezeket kimondottan szeretem ha szőrös,olyan férfias:p
Intim részt inkább csupaszon szeretem és a hónaljat is:D
Utolsó: Rendben,hogy ezek a részek ne legyenek szőrösek. De ha pl. a láb meg a kar szőrös,más nem,az nem néz ki kicsit bután?
Amúgy a hónalj borotválása meg szerintem alap. Legalábbis nálam. Egyszerűen tisztábbnak érzem magam tőle.
jaaaaj, én imádom simogatni a barátom mellszőrét :D fürdés után olyan kis puha finom selymes.
a karja is szőrös, a lába is. persze nem olyan elfajzott mértékben.
a hátszőr nagyon gáz, a gigaszőr is :D barátnőmmel mindig aszalunk, ha meglátunk egy fickót a buszon, akinek kilóg a póló gallérja fölött a prém :D
egyébként inkább szőrös legyen a pasi, mint babapopsitestű. :D
ami már komoly: barátomnak van egy haverja, aki olyan szinten szőrös, hogy az ember azt hinné, hogy a majomházból szabadult...
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:24 vagyok
szerintem nem néz ki hülyén hogy a háta/hasa/mellkasa nem szőrös a többihez képest :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!