Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihívom sétálni, akkor azt a lány felfoghatja úgy, mint randi? 17F
Van egy 16 éves lány akit 1 éves ismerek,de csak barátok vagyunk.
Én nagyon szerelmes vagyok belé,és el szeretném mondani neki. Már sokszor sétáltunk,úgyhogy ezt is csak egy sima baráti sétának tekintené csak azzal a különbséggel,hogy elmondom neki,hogy mit érzek.
Ma is beszéltem vele MSN-en és megkérdeztem,hogy mikor tudna kijönni velem sétálni,és azt mondta,hogy bármikor csak szóljak :)
És a jövő hét hétvégére gondoltam.
Nade olyat is mondott,hogy nagyon lassú vagyok :S
Ezt mire értette ?
Arra,hogy 1 év után nem volt annyi vér a f@szomban,hogy elmondjam neki ?
Lehet,hogy arra vár,hogy elmondjam neki ?
Ja és a múltkor mondta,hogy szar neki,hogy egyedül van :(
Ezek szerintetek apró célzások ?
ezek nem celzások... 1 éve ismered és nagyonjó barátod igy sztem a csajnak meg se fordult még a fejébe az h te szerelmes vagy belé... a "nagyon lassú vagyok" részt nemnagyon értem énse... kéne ehez az elözmény... v csak spontán bevágta h "te vagy már lassú" v vmi ilyesmi? XD de vigyázz ezzel mert fennáll annak a veszélye h örökre elveszitheted (énis igy jártam) és persze a legfontosabb: aki nekünk kell azt nem kaphatjuk meg akinek meg mi kellünk az meg minket nem kaphat meg :DD és ez igy van!!
na meg persze a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!! :))
tuti hogy bejössz neki csak fél ezt neked bevallani. lépj te és valld be az érzelmeidet de csak finomna. aztán ha látod hogy veszi a lapot akkor nyíltan is rákérdezhetsz a járás dologra.
17L
Akkor ha nem lépek akkor el fog hagyni ?
azaz akkor elkezd más fiúkkal talizni meg ilyenek ? =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!