Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak bejönnek az olyan típusú lányok, akik elmélyültek, csendesek, érzékenyek, de jó a humoruk?
Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 17:35
11/21 A kérdező kommentje:
Nem rövidtávú kapcsolatra gondoltam :)
2011. márc. 4. 17:51
12/21 acel válasza:
az előbb még ismerkedni sem akartál mostmár pontosítottad hogy hosszútávút akarsz :D
Ki érti néha a nőket? :)
13/21 anonim válasza:
Velem pedig igazán megismerkedhetnél csak ugy kíváncsi vagyok rád semmi más feltéve hogy elmultál 20 de nem vagy még 26.
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
Utolsó: Ez jó :) Amúgy rövidtávra nem, hosszútávra inkább :)
16/21 anonim válasza:
Be, mert az ilyen nők igazi vadmacskaként tudnak viselkedni kettesben.
26/f
17/21 A kérdező kommentje:
A kérdésben arra lettem volna kíváncsi, hogy hosszú távon szeretnének-e a fiúk egy ilyen lánnyal együtt lenni. Ha az érdekelne, hogy egy egyéjszakás kalandra bejövök-e valakinek, akkor nyilván nem a személyiségemről hablatyoltam volna a kérdésben...
2011. márc. 4. 18:04
18/21 A kérdező kommentje:
Luigi Vampa:
Bizony! :D
2011. márc. 4. 18:04
19/21 anonim válasza:
azért mert egy lány ilyen, bejönnek nekünk :) ahogy például nekem is. a probléma viszont abból adódik hogy az ilyen lányokból megpróbáljuk előhozni a szófosást vagy bármit, de mivel nem reagálnak hamar leteszünk róluk.
20/21 anonim válasza:
Hmm érdekes lány lehetsz :)
Gondolom, csak nagy tömeg előtt vagy csendes, de akikkel jól kijössz, ott már megjön a humor is. Hidd el, minden pasi vágya, hogy a kettő közül a humoros oldalad hozza elő. Ha pedig oda figyelsz dolgokra és több agyad van mint egy nyúlnak, az miért lenne negatív? :D
Nekem bejönnek egy ilyen lányok, ha komoly kapcsolatot szeretnének meg pláne. Írtad, hogy nem akarsz ismerkedni... ebben egészen biztos vagy? :DD
Egy kis levelezésbe még senki sem halt bele, és kérdezhetsz mást is. Ha meggondoltad írj privit!
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!