Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szívja ki egy nő egy férfi nyakát? Vagyis mikor szokta kiszívni egy nő a férfi nyakát? Hogy megy ez? (13/F)
első válaszoló elég tré xd : D na mindegy. Nekem van egy oszttársam akinek a barátnője kiszívta a nyakát. és én magamba valamiért mindig röhögök. szerintem elég ciki ha valakinek ottmarad a nyoma. Márpedig az ottmarad. Bár az nem ciki ha a nagy hevességbe sikerül, de ha direkt azért csinálja hogy látsszon a nyoma.. mert ilyen is van oo pedig a fiú is már 16 éves.
Bár lehet jól esik, de én inkább a nyak puszilgatásánál, esetleg 'nyalogatásánál' maradok :)
Változó, van aki szereti, ha a párja nyomot hagy rajta - akár a nyakán, akár a hasán - van aki nem. Nekem spec. tetszik, ha kiszívják a nyakam. És nem vagyok egy olyan nagyon idős férfi.
A mikéntje egyszerű, ráteszed a szádat teljesen a páciens nyakára és mintha a vérét szeretnéd kiinni a nyelved nélkül, elkezded szívni. Harapni is lehet, de ahoz már gyakorlat is kell.
Amikor az exemmel szakitas utan neha atengedtük magunkat szenvedelyünknek es szep emlekeinknek, akkor csinalta.
Tudta, hogy talalkozom egy lannyal, aki felkeltette erdeklödesemet es nyilvanvaloan meg akart jelölni. Meg a hatamat is szetkarmolta, de isteni volt a szex.
A randira meg garbot vettem fel es annyira igyekeztem nem nyomulni es uriemberkent viselkedni, nehogy olyan helyzetbekerüljek, ahol mar nem takarna a ruhazat. Mint utobb megtudtam, a csajszi majd megörült ertem pont ezert :D
A következö randinal mar nem latszodott semmi es az este fantasztikusan vegzödött... Ironikus modon ö is kiszivta a nyakamat. De azt mar nem tudom, hogy ö miert csinalta.
Ez a nyakkiszívás nagyjából olyan, mint amikor a kutyák a vizeletükkel jelölik meg a területüket.
Értelmes ember ilyet nem csinál, amíg nem beszélte meg a másik féllel.
Gondolom neked sem esne jól, ha valaki alkoholos filccel az arcodra rajzolna valamit az akaratod nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!