Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentett az, amit a srác mondott?
Ma találkoztam először a chatről egy sráccal. Nem randi volt, csak találkozás. Beszélgettünk és sétáltunk. Egy idő után azt mondta, h. választhatok szóbeli csokit. Kérdeztem, h. az mit jelent. Erre ő: "használd a fantáziádat, ezt a mondást mindenki ismeri. Szóval milyen szóbeli csokit szeretnél?"
De nem tudtam rá válaszolni, mert nem értettem. Ti tudjátok, hogy ez mit jelent?
26/F nem vagy öreg:)
A srác 24, én 21, egyébként teljesen normális, csak ez nem volt világos és nem volt hajlandó elmagyarázni. Hülyén halok meg...
Nah, egy dolgot találtam eddig neten:
Az írás utolsó mondatában van ez a kifejezés. Hát, sok sikert a megfejtéshez, de azért remélem, hogy ez is segítség :)
A szóbeli csoki szerintem dicséretet jelent, mint: csoki-->jutalomfalat
mindez szóban: dicséret
valószínűleg tetszel Neki és ez egy pozitív megjegyzés akart lenni Rád
(ez csak tipp, egy 2 perces elmefuttatás eredménye :P)
Annyit tesz, hogy szóban kaptál tőle egy csokit.
De nem vett mert vagy csóringer, vagy nem akarja, hogy elhízz a fölös kalóriáktól.
Mindenesetre ilyen hülye poént elereszteni randin...
Ehh. Gáz a srác. Szerintem küldd el a francba. Most még csak szóbeli csoki aztán legközelebb képzeletbeli virág, végén majd csak lelki orgazmus jön...
XD XD
Köszi a válaszokat:)
rájötteeeem!
amit előbb a kolléga linkelt,abból elég erősen levonható, hogy valami ˝díj˝ vagy ˝nyereség˝ vagy akármi lehet, de a tag ha neked azt mondta, hogy használd a fantáziád, biztos nem szóban gondolt valamire... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!