Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentett az, amit a srác mondott?
Ma találkoztam először a chatről egy sráccal. Nem randi volt, csak találkozás. Beszélgettünk és sétáltunk. Egy idő után azt mondta, h. választhatok szóbeli csokit. Kérdeztem, h. az mit jelent. Erre ő: "használd a fantáziádat, ezt a mondást mindenki ismeri. Szóval milyen szóbeli csokit szeretnél?"
De nem tudtam rá válaszolni, mert nem értettem. Ti tudjátok, hogy ez mit jelent?
Szerintem erre csak valami hasonló ökörséggel lehet válaszolni, mint a lelki aranyhal.
Esetleg mondjad neki, hogy "persze, úgy hiányozott már ez neked, mint kígyónak a lábszárvédő"....
26/F
Köszönöm! Most miattad erzem öregnek magam!
Fogalmam sincs! Lehet, csokra gondolt?
Amugy, meg miert kerdezi meg megegyszer is metaforikusan a hulye, ha mondtad, hogy nem tudod ertelmezni?
21 vagyok és fogalmam sincs :/
Kóser a gyerek? Egy füves ismerősöm szokott ilyeneket mondani, és nem jön rá, hogy azt ő maga találta ki... :S
szerintem szóban választhattál volna milka pirosmogyis mars stb mert nem volt rá pénze h megvegye
így szóban kaptál volna tőle egyet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!