Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több lány mondta hogy cuki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több lány mondta hogy cuki vagyok. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Több lány is mondta már hogy cuki vagyok meg aranyos ilyesmi. volt hogy a haverommal üzenték meg. Mit értenek ez alatt a lányok tetszek nekik vagy mi?

16/Fiu

2009. febr. 17. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
jaja!Ojan jofiu kinezetre mondjak,akibe minden csaj bele van zugva.Szerintem,vagyis en arra szoktam mondani.(L/14)
2009. febr. 17. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenthet csak annyit hogy cuki vagy:DDe hamár a haverokkal is üzenik akkor valószínűleg tetszel nekik
2009. febr. 17. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki...ha most 16 évesen cuki vagy akkor 18 évesen helyes leszel nekik, 30 fölött jóképű...ergo mindig szerencséd lesz a csajoknál:)!
2009. febr. 17. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelentheti,hogy aranyos vagy, hogy tetszel nekik, etc...

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 17. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy ennyi idősen a cuki pozitív dolgot jelent! Egyik fiú barátom pl. útálja, ha azt mondják, rá, hogy "aranyos", mert az csak egy plüsssmackó lehet, nem pedig egy férfi!
2009. febr. 17. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Valószínű azt, hogy bejössz nekik, de én személy szerint utálnám, ha rám ezt mondanák. Egy férfi nem cuki.
2009. febr. 17. 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ennek csak orulhetsz...:)lehet h nehany pasi nem szereti h aranyosnak mondjak de szerintem orulniuk kene,mert az aranyos sracok bejonnek a lanyoknak pl nekem:D es meg tudnek jo sokat sorolni:P
2009. febr. 17. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel nekik, alap. Valszeg arra várnak, hogy kiválassz egyet akivel elkezdesz majd beszélgetni stb. Ergó, válogasd ki, melyik jön be, ismerkedj vele. Mindent bele, tuti siker!
2009. febr. 17. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Bu.zis viselkedésre is mondhatják,persze nem rád célzok :P
2009. márc. 8. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok és olyan pasira mondom, hogy cuki, aki bejön, vonzónak látom, és olyan férfiasan kedvesen viselkedik a csajokkal vagy aki gátlásos a csajokkal. Hetero pasikra használják ezt a csajok főként.
2009. márc. 15. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!