Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg ezt a szitut?
Jó is lesz, ha a kezedbe veszed a dolgot, mert már elég kínos lehet neki. Miért kellenek ilyen programok? Még amikor volt is egy csomó pénzem, az első 5-10 alaklom csak abból állt, hogy egymás arcát fürkésztük, beszélgettünk, egymásra voltunk kíváncsiak. És nem éppen sétáltunk. Általában parkban és hasonló helyeken ücsörögtünk. Egyébként ki lehet menni a városból túrázni. Például. Egy vagy 2 üveg bort vihetnél magaddal, és ennyi. Közben meg már vagy ment a csók, ölelés, stb., vagy már meg is történt a dolog. Mind ingyen van. Ha összejöttök, akkor sem mentek minden nap mindenfelé... Szerintem változtass a felfogásodon, a hozzáállásodon, hogy örömet szerezz neki, és felszabadítsd, már ha érdekel a fiú. De szerintem nem egyeztek igazán...
21/L
Szerintem annyira nem lehet leegve h egy allatkertet vagy egy mozit ne tudjon kifizetni.Vagy mondjuk vannak ingyenes kiallitasok.Vagy hivd el vasarolni(mondd neki azt h kene a segitsege a valasztasban.Es nem kell feltetlen draga dolgot venni.
De most mar itt a jo ido.El tudtok menni egy parkba, egy uveg borral es ket poharral...Nem csak setalni lehet a Margit-szigeten!
Nem olyan nagy gond, szerintem meg tudjatok oldani!
És a közös séták során volt már neki valami haszna abból hogy randira visz téged? (csók vagy valami)
Mert tudod a semmiért énse fizetnék, és 2800 Forint a wow, bár attól függ hogy hogy fizetett elő(feltéve hogy nem privátszerveren játszik) mert van 3 meg 6 hónapos előfizetés, vagy a gamecard ami 2 hónapra szól de azt játékon belül szerzett valutáért is meg lehet venni.
Na jó de a wow létszükséglet.
Amúgy nekem sincs pénzem barátnőmre, de mindig átjön és itt "randizunk"... :)) 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!