Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/mondjak neki, ha élőben mégsem tetszik annyira a netes ismerkedés után?
Van egy fiú, akit neten ismertem meg, viszont én kezdeményeztem. Levelezünk, msn-ezünk, gondolom hamarosan a személyes találkozóra is sor kerül. Láttam már róla képeket iwiw-en, viszont vmelyik képén nagyon tetszik, másikon (rosszabbul sikerült képén) meg kevésbé. Nem tudom, h. élőben mennyire fog tetszeni. Mit tegyek, ill. mondjak, ha esetleg újabb randit kér, viszont nekem már nem tetszik annyira? Ugyanis én kezdeményeztem anno, tehát egyértelmű lenne, h. szeretnék tőle vmit.
23/L
Én egyszer jártam úgy,hogy megismertem egy fiút és küldtünk képeket. Ő olyat küldött, amin egy izompacsirta volt..majd mikor megismertem személyesen, egy kövér igénytelen pasi volt és kiderült a szomszédja képét küldte el.
Na akkor mondtam neki,hogy eleve nem állok szóba olyannal, a ki a pofámba hazudik.
Nem volt szimpatikus se, nem tetszett a srác és ezt meg is mondtam neki.
"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:38"
Ismerősöm is járt így. Nem is értem az ilyet, mit gondol, hogy majd ha már személyesen találkozol vele akkor nem utasítod vissza úgyse? Vagy van akinél ez a taktika bejön?
Randi végén egyszerűen el kell köszönni. Már csak azért sem jó akkor elküldeni a másikat, mert lehet, hogy egy-két nappal később másként fogod gondolni. (Én nem így működök, de én pasi vagyok.)
1-3 napon belül szoktam felhívni vagy írni a lánynak ilyesmit: Örülök, hogy megismertelek. Jól éreztem magam, de hiányzott az a plusz, amiért érdemes volna folytatni.
Barátnőmmel volt így, hogy neten megismerkedtek (a barátnőm 15 a fiú 18) egy fiúval. Találkoztak, bár a barátnőm nem akart semmit azelőtt se és utána se csak barátságot. Miután találkoztak, a fiú megmondta őszintén a szemébe(ami a lánynak igen csak rosszul esett) hogy élőbe nem néz ki olyan jól mint ahogy várta, képeken sokkal szebb és hogy enm is akar semmit. Majd hosszas beszélgetések és még 1-2 találkozó után a fiú beleszeretett a lányba. A lánynak lett egy pasija és most a fiú majd belehal hogy a barátnőm nem lehet az övé. Tehát lehet először másra számítasz, nem is tetszik annyira, de később érezhetsz iránta többet. Ezt csak ezért mondtam el. Remélem érted
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!