Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar, ha egy srác alacsonyabb nálatok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 23:39
21/26 anonim válasza:
Olyan aranyos, hogy némelyek a 160 centijükkel odaírják, hogy zavar. :D Én akkor mit szóljak? 172 vagyok, és még növésben. És pluszban még zavar is, ha alacsonyabb. Irigylem az alacsonyabb lányokat. :D
22/26 anonim válasza:
Látom sok embert zavar, engem nem. 3 hónapos kapcsolatom van, kb 10 centivel vagyok magasabb a barátomnál, de nem zavar minket. Ennek ellenére nagyon szeretem és nincsen gondunk ebböl adódóan :)
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.
Ahogy láttam néhány embert ez nem zavar, a többség legalább őszinte :)
2011. márc. 2. 22:57
24/26 anonim válasza:
Engem nem zavar.
Én 180 cm magas lány vagyok, és egyáltalán nem zavar, hogy magas vagyok, sőt, imádom. A legjobb barátom, akivel nagyon sokat mutatkozunk együtt nyilvánosan, 170 cm, de teljesen férfias alkat: izmos, erős, határozott.
Egy viszonylag alacsony fiú is lehet igazán férfias, egy alacsonyabb férfi mellett is érezheti egy lány magát "igazi nőnek". (Habár egy öntudatos nő bárki mellett érezheti magát "igazi" nőnek. :) )
25/26 anonim válasza:
Engem igen! 166 cm vagyok, és 171 cm felett már esélyes egy férfi. amúgy a legtöbb férfi 170 cm feletti:)
26/26 anonim válasza:
ha tényleg nagyon bejössz a csajnak le se fogja szarni hogy mekkora vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!