Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar, ha egy srác alacsonyabb nálatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 23:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

huha, valaki mérges hogy 170-nél alacsonyabb.

Vagy kitudja, talán a farka is rövidebb 15 cm-nél, ugyértem mindenki tudja hogy ez az "átlag", az azt jelenti ha bár nekem nem 15 cm, (hanem több, igen kellet ezt ide írnom)hogy ha valakinek 15 cm vagy rövidebb akkor gáz mert az átlagnál kisebb, vagy pont hogy átlagos.

Ès mindenki tudja hogy lányok nem szeretnek átlagos pasikat.

2011. márc. 2. 00:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezt most ha nekem írtad akkor nem találtad el:D ugyan is 180 centi vagyok, és 17 centi a farkam.Engem nem érdekel mekkora vagyok, azon háborodtam fel, hogy valaki ne a másik magassága és súlya alapján ítélje már meg, hogy milyen értékes ember, ez gáz, utálom az ilyen felfogású "nő" -ket.
2011. márc. 2. 00:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Én elég alacsony vagyok, ebből kifolyólag nem 1 nálam magasabb bnőm volt. Bár engem némileg zavar h ha a bnőm a magasabb, de nem egyszerű alacsonyabbat találni, és hát mindig akad annyi érzelem ha már összejövök vkivel ami némileg feledteti ezt a problémát. De egyetlen 1 csajtól sem hallottam még olyat h ne lennék elég férfias neki. Pedig még fiatalos is vagyok a magasságomhoz, ami még megdobja az egész helyzetet, de ennek ellenére sosem volt olyan gondom h ne gondltak volna elég férfiasnak a termetem miatt. Talán azért is mert szakállam is van (szükséges h többnek nézzenek 18nál. na meg jól is áll nekem:D), meg mert bármikor ki mertem eddig bárkivel kezdeni ha úgy alakult. Igenis odaállok bárki elé, akkor is ha 2fejjel magasabb nálam és tudom h bunyó lehet a vége. Úgy gondolom h a magasságom ellenére több férfiasság szorult belém, mint a mai 18-24 éves korosztály jelentős részébe, akik végig vannak szőrtelenítve, meg hajat vasalnak, meg lassan már sminkelik is magukat, és persze elmaradhatatlan a szoli is. Nem magasság alapján kéne arról ítélni ki mennyire férfias sztem.
2011. márc. 2. 00:38
 14/26 anonim ***** válasza:
szegyellem de egy kicsit igen.
2011. márc. 2. 00:40
 15/26 anonim ***** válasza:
41%

hú tényleg 17 cm?

nekem csak 16,5!

az azt jelenti, ha mondjuk 15 cm, mert hogy átlag ez 1 értékü, és az azt jelenti hogy nekem 10% több az átlagnál és neked meg 13%, fasza! 3 % több mint nekem, kírály vagy tesó!

hól laksz?

2011. márc. 2. 00:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Micsoda felhozatal! Még valaki a farka méretéről...? :DDD
2011. márc. 2. 00:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen. Először azt gondoltam nem, de randiztam egy nálam kb 2-3 centivel alacsonyabb sráccal, és borzasztóan idegesítő volt. Férfias volt, meg minden, teljesen jófej, semmi baj nem volt vele, de zavart, hogy alacsonyabb.
2011. márc. 2. 00:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Mit zavar ennyire, ha neki ez a véleménye? Nyilván nem ez alapján ítéli meg, hogy milyen egy ember, csak ő a magasabb férfiakat szereti. Van ilyen. Egyébként meg ha figyelmesen elolvasod, amit írt, 160 cm magas. Annál tényleg nem túl nyerő egy alacsonyabb pasi.
2011. márc. 2. 00:49
 19/26 anonim ***** válasza:
engem nem zavar, mert magas vagyok (178 cm :-S)
2011. márc. 2. 09:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2011. márc. 2. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!