Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mit csináljak? Hogyan folytassam az ismerkedést?
Na szóval, volt már sok barátnőm szóval azért van fogalmam a dolgokról megy is az ismerkedés:) Nemrég írtam iwiwen egy csajnak levelet amiben scak 1 mosolygós arcocska volt ahogy vártam vissza is írt h ezt mégis mire írtam, erre mondtam h úgyéreztem h nemhagyhattam szónélkül a képét és szerintem a mosoly mindent elárul blablabla...:)
aztán visszaírt h köszöni szépen, Namármost én arravártam h majd valamit kérdez és máris megvan a beszélgetés, de nem kérdezett semmit, erre én írtam h akkor én adjam meg az msnem?:D aztán írta h ő nemaz a lány aki 1 levél után megadja az msnnyét stbstbstb és h nemakar ismerkedni(ettől csak még szimpatikusabb), mit írjak erre vissza amivel folytathatnám ezt a "beszélgetést", vagy h megtudjam ismerni??:D [azért írtam iwiwen mert másképp nemtudnám megismerni nincsenek közös ismerőseink]
hát szerezz be egy közös ismerőst :)
biztos van a képei között olyan, ahol másokkal van és oda is írta,h ki az. mondjuk 20 azonos keresztnevűből már könnyebben rájössz,h ki pontosan a barátnője és szervezkedj vele.faggasd ki,h mit szeret, meg,h egyáltalán miyen valójában a kiszemelted. A csajok imádják, ha randit szervezhetnek :)
Remélem nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!