Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet találni csajt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni csajt?

Figyelt kérdés
Hogyan/hol tudnák felszedni 1 csajt?
2009. febr. 16. 15:47
 1/9 anonim válasza:
42%

és egy normális srácot?

főleg ha nem járok discoba+bulikba, mert nem az én világom.

2009. febr. 16. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Akárhol.
2009. febr. 16. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem egy csajt kell felszedni, hanem egy normális lányt kell találni!

Amúgy tegnap volt a TV-ben, hogy akárhol lehet ismerkedni, csak megfelelo indok kell, amivel "leszólíthatod"...

De amúgy szerintem ez akkor is hulye kérdés volt.

2009. febr. 16. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen célra. Ha csak "arra" kell, akkor van sokszáz ilyen témájú weblap, hirdetés, etc.

Végső soron egy diszkóban is felszedhetsz olyat, akit egyszer jól meg... és utána kirúgod. (A "csajt" szó láttán arra tippelek, hogy csak "azért" kellene).

Hanem ha hosszabb kapcsolatra kellene valaki, akkor a helyes válasz: Bárhol. Ki tudja, az lesz-e az illető, akivel egymásba szerettek, akinek utánaviszed az elejtett kesztyűjét? Akire rámosolyogsz/rád mosolyog a buszon-villamoson stb.? Akinek leveszel a bolti polcról egy mosószert, mert magasan van és nehéz neki?

Esetleg egy veled szimpatizáló munkatárs/osztálytárs? Nehéz erre választ adni. Csak nézz körül, és figyelj. Figyeld a jeleket, hogy ugyan kinek lehetsz szimpatikus, kinek jössz be. A társkereső és közösségi oldalakat nem említem, mert ebben én nem látok fantáziát.

Szóval, lehet, ott van a közeledben a megfelelő, csak nem veszed észre. :-)

(Másrészt: ...tudnék...) ;-)

2009. febr. 16. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Felszedni nem a leesett pénzérmét szokták? o.O
2009. febr. 16. 16:06
 6/9 anonim válasza:
61%
Buszmegallo..
2009. febr. 16. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudnák, felszedni... öcsém te vagy elég fiatal vagy segghülye vagy.

Nézelődj a plázában, hívd meg őket egy fagyira vagy valami hasonló.

De vigyázz ne olyat válassz akiről sugárzik hogy az IQ-ja 40 fölött van.

2009. febr. 16. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hallod a cigány szótárból loptad ezt a csaj szót? Magyarok lányt mondanak :D Igazam van előttem szólónak a pénzt(vagy a szemetet) szokták felszedni. Egy lánynak udvarolni kell és bókolni de kerüld a plazákat. Próbálkozhatsz msn-en is ismerkedni de az maximum a találka megbeszélésre jó. iwiwen és myvipen is szoktak néhányan lányokat keresgélni. Úgyis kiderül ha agyilag zokni és ha nem rendes.
2009. febr. 17. 11:58
 9/9 anonim ***** válasza:
HONFOGLALÓ.HU
2009. febr. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!