Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Milyen a rendes fiú? Milyen tulajdonságai vannak, hogy viszonyul a nőkhöz? Mindenki a saját véleményét írja!
"A rendes fiú legfőbb tulajdonsága, h nincs bnője."
Bocs, én nem a ronda pasikra gondoltam!
Rendes fiú.
Akiket az iskolában folyamatosan szívatott a sok nagy arcú ostoba gyökér, később mégis többre vitték náluk. Akiket a csajok hülyítenek, kihasználnak minden téren, megcsalják, majd összeállnak egy agresszív tahóval, aki le se sz*rja őket. Pár évvel később viszont már a jófiú kéne.
A rendes fiúknak talán rendes lányokkal kellene ismerkedni és akkor talán lenne párjuk. Akiket itt példaként említettek( barátnak tartott meg, tett rám stb) azok éppen nem rendes lányok és ezért a nem rendes fiúkhoz vonzódnak, persze a rendes fiúknak is a nem rendes lány kéne mi?
Gondolom a hölgyemények a népszerű fajtából valók voltak, mert különben mit akarna tőle egy igazi rossz arc?
A rendes lány nem = a csúnya lánnyal..mégis kinézettől függetlenül akár fiú akár lány a tisztesség, becsületesség, "rendesség" ma már nem menő...az "alpári, tahó" körökben:D
Én rendes fiú vagyok és találtam egy rendes lányt..szóval fel a fejjel emberek!
Ja és a kinézet..aki csúnya az rendes? Ez meg mi?
Szóval aki jól néz ki az már szemét, tahó..nem becsületes..az embertársait szarba sem veszi..nem megbízható..nem lehet rá számítani..nem áll ki a szeretteiért..ez azért erős túlzás!
Különben meg ki szép ki csúnya ez szubjektív tényező, mert kinek mi a szép..pl azt írja valaki ronda pasi..ronda csaj..egyrészt hozzá kellene írni, hogy ( SZERINTEM!) másrészt ilyen alapon aki ilyeneket irkál másról nyugodt lehet, hogy ő is valakinek ronda pasi/csaj aki pedig őt veszi semmibe. Szóval óvatosan a kifejezésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!