Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk! Milyen a rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Milyen a rendes fiú? Milyen tulajdonságai vannak, hogy viszonyul a nőkhöz? Mindenki a saját véleményét írja!

Figyelt kérdés
Érdekelne, h szerintetek milyen az a "rendes" fiú?
2011. febr. 26. 12:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"A rendes fiú legfőbb tulajdonsága, h nincs bnője."

Bocs, én nem a ronda pasikra gondoltam!

2011. febr. 26. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Rendes fiú.

Akiket az iskolában folyamatosan szívatott a sok nagy arcú ostoba gyökér, később mégis többre vitték náluk. Akiket a csajok hülyítenek, kihasználnak minden téren, megcsalják, majd összeállnak egy agresszív tahóval, aki le se sz*rja őket. Pár évvel később viszont már a jófiú kéne.

2011. febr. 26. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki túl rendes, az ugyanúgy nem nagyon kell a nőknek. Meg gyakran együtt is jár a rondaság meg a rendesség, mivel a jóképűek tudják, h nem kell teperniük, ezért nem is törik magukat, h rendesek legyenek.
2011. febr. 26. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
hát, nekem nem egy csaj mondta már hogy arany szívem van és nincs még 1 ilyen rendes srác... mégsem kellek a halálnak sem... főleg nem több mint barátnak :S. pedig nem mondják h ronda lennék... csak ahogy megfigyeltem pl kollégiumomban, szinte csak a tapló nagyképüeknek van bnője... persze vannak kivételek pár %, de nálunk is ha már vki érezni is akar valamit a csajszi iránt már nem kell a halálra sem..., én sem aggódtam magam hülére a csajszik iránt, de odafigyeltem, mégsem, kb 40/0 az arány :(... abbol komolyabb 6/0... és 2 tartott meg barátnak azóta... tehát ennyit rólam, és az előző hszelők alapján a rendes fiúkról is...nembaj, 18 éves vagyok előttem még jó 50 év ha megérem, 7000000 emberböl csak akad 1 akivel elleszek.... aztán a sok tömeg meg éljen érzelmek nélküli világban... hazudnak egymásnak h szeretik, hiszen csak testi viszony kell nekik... na de sok lesz :D ugyh the end :P 18 / 'rendes'f
2011. febr. 26. 21:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor én is rendes vagyok. Volt pár bnőm tehát nem vagyok ronda.. (egész jó csajaim voltak). ÉS MÉG SINCS MÁR FÉL ÉVE SENKIM!!!!!! Nah ilyenkor mi a WTF van?!?
2011. febr. 26. 23:20
 16/18 anonim ***** válasza:

A rendes fiúknak talán rendes lányokkal kellene ismerkedni és akkor talán lenne párjuk. Akiket itt példaként említettek( barátnak tartott meg, tett rám stb) azok éppen nem rendes lányok és ezért a nem rendes fiúkhoz vonzódnak, persze a rendes fiúknak is a nem rendes lány kéne mi?

Gondolom a hölgyemények a népszerű fajtából valók voltak, mert különben mit akarna tőle egy igazi rossz arc?

A rendes lány nem = a csúnya lánnyal..mégis kinézettől függetlenül akár fiú akár lány a tisztesség, becsületesség, "rendesség" ma már nem menő...az "alpári, tahó" körökben:D

Én rendes fiú vagyok és találtam egy rendes lányt..szóval fel a fejjel emberek!

Ja és a kinézet..aki csúnya az rendes? Ez meg mi?

Szóval aki jól néz ki az már szemét, tahó..nem becsületes..az embertársait szarba sem veszi..nem megbízható..nem lehet rá számítani..nem áll ki a szeretteiért..ez azért erős túlzás!

Különben meg ki szép ki csúnya ez szubjektív tényező, mert kinek mi a szép..pl azt írja valaki ronda pasi..ronda csaj..egyrészt hozzá kellene írni, hogy ( SZERINTEM!) másrészt ilyen alapon aki ilyeneket irkál másról nyugodt lehet, hogy ő is valakinek ronda pasi/csaj aki pedig őt veszi semmibe. Szóval óvatosan a kifejezésekkel.

2011. márc. 6. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem a rendes fiúkkal eddig nem nagyon sikerült találkoznom:( csak a jól kinéző de kihasználóssal:S Nekem az igazi egy helyes fiú aki rendes, tehát udvarol, kezdeményez de nem tolakodóan, akivel jól ki lehet jönni, és nem csalja meg a barátnőjét, megértő, figyelmes és szeret engem, és nem pár hetes kapcsolatokra megy:)
2011. márc. 6. 20:32
 18/18 anonim válasza:
Gyökerek vagytok lányok :)
2011. ápr. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!