Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfiank tetszik egy nő, és viszont (és ezt érzi a csávó is), akkor miért nem lép a fickó?
napjaink szépséghibája, hogy ha a nőknek (nagyrészének) nem tetszik egy fickó, akkor a fickót a lehető legmegalázóbb módon utasítják vissza.
ezek után persze hogy nem mernek pl. discoban csajozni.
Szia!
Lehet,hogy arra vár,hogy te küldj neki egyértelmű jeleket, vagy esetleg hogy te kezdeményezz. Lehet hogy csak természetéből adódóan ilyen félénk vagy visszahúzódó. Próbálj vele beszélni, és bizonyosodj meg arról is,hogy ő is biztosan érdeklődik.
Tudja, vagyis inkább érzi, h tetszik nekem, és én is érzem ezt, szóval ezzel nincs gond, és beszélgetni is szoktunk, mégsem történik semmi, ezért kérdeztem.
De azért köszönöm a gyors válaszokat! :)
Ja, ami egy nő szerint néha egyértelmű jelzés, azt mi néha alig vesszük észre...:-)
Pszichológiai kísérletek szerint a nők legalább 30-40%-kal jobban képesek észlelni a testbeszéd jeleit, mint a férfiak.
(Ez persze csak átlag, nem minden emberre jellemző.)
Ezért is lehet, hogy ami számukra nyilvánvaló azt egy férfi nehezebben veszi észre.
Én azt mondom, lehetnek ma már bátrabbak a lányok...
Úgyis a férfiak vannak kevesebben.:-)
Lehet, hogy fél.
Am. pasik, nem hiszem el, hogy ennyire pipogyák vagytok! És a 17-18 éves srácok hisztiznek, hogy a mai csajok az idősebbekre buknak... Ők talán képesek lépni, és nem némulnak meg, ha egy csaj hozzájuk szól... A csajoknak pasi kell, nem pedig kislány:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!