Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a sztoriról mi a véleményetek? Kit válasszak szerintetek? =/
Van egy fiú, akit még nyáron ismertem meg(nevezzük fekinek). Nagyon szerelmes voltam belé, kb. 5 hónapig. Ő is többet akart mint barátság, csak neki alap volt a szex. Én még nem éreztem magam késznek rá, tehát nem jártam vele, de attól nagyon odáig voltam érte. Aztán sikerült kiábrándulnom belőle, mert jött egy másik srác(legyen szöszi), de Fekire valahogy nem tudok úgy nézni, mint egyik srácra a sok közül, tehát nem teljesen közömbös nekem.
Feki kb.2 hónapja rájött, hogy szerelmes belém, és már az sem érdekelné, hogy nincs szex, azt mondta, hogy tiszteletben tartja, és tudja, hogy ebben a témában hajthatatlan vagyok.
Ez mind szép és jó, csak ugye én elég jóba lettem Szöszivel, flörtöltünk, nagyon jól elvoltunk, csak félt, és nem mert lépni, azt mondta, hogy nem kellek már neki(de ezt a legjobb barátai szerint nem gondolta komolyan,csak beijedt.)
Ma voltam kint sétálni a barátnőimmel, és jöttek velünk Szösziék is. Tök jól elvoltunk, minden. Egyszer csak ott jött velünk szembe Feki. Odajött, megölelt. Szöszi egyik haverja meg tökre poénból megkérdezte "Ti most jártok?"(tudta, hogy nem)
Erre feki:
-Köszi, hogy felhoztad. Csajos, kérdezni akarok valamit, négyszemközt.
én teljesen lefagytam, egy szót sem bírtam kinyögni.
Szöszi odajött, és mondta, hogy ő is akar valamit mondani, először hallgassam meg őt, és utána menjek Fekivel.
(egy kis párbeszéd)
Szöszi: Figyelj, xy(én) én szeretlek, és nem szeretném hogy Fekivel járj, mert én veled akarok lenni..
én: köszi.. te is jókor mondod, mikor már elfogadtam, hogy kettőnkkel úgysem lesz semmi.. most, hogy végre boldog lehetnék, meg előállsz ezzel..
Szöszi: csak te döntesz.. de én azt akartam, hogy ezt tudd, mielőtt összejössz vele.
Utána elmentem beszélni Fekivel, kérdezte, hogy leszek-e a barátnője, én csak annyit válaszoltam, hogy gondolkozom rajta.
Szerintetek mit tegyek? Kit válasszak: Fekit, aki sosem lesz közömbös a számomra, vagy pedig Szöszit, aki iránt nem tudom mit érzek, de ha vele vagyok minden sokkal jobb, mint egyébként?
15/L
Gondolkodj!
Melyiknek mondanád azt hogy "hiányozni fogsz"...és melyiknek azt, hogy "ne menj el, ne hagy itt" ?
Nem mondom, hogy könnyű válaszolni rá, de próbáld meg. Szerintem Fekit válaszd, mert úgy tűnik belé szerelmes is vagy, de szerintem ne hagyd magad befolyásolni, és TE dönts.
Sok sikert!
L/15
Hat erdekes kis tortenet:)
En a helyedben Fekit valasztanam, ha mar valasztani kellene...
O szimpatikusabb es nem az a fatoku fajta mint szoszi..
Köszönöm. :))
nem tudom, valahogy úgy érzem,hogy talán szöszihez jobban húz a szívem, mert vele minden más.
Fekivel az a baj, hogy ha visszautasítom(párszor már megtörtént), akkor becsajozik, igaz, ezek a kapcsolatai, csak 1 hátig tartanak, míg sikerül meghúznia a lányt..
Meg ugye szöszi haverjai, az én egyik legjobb haverjaim is egyben, és annyira mondják, hogy próbáljam meg vele, de tényleg nem tudom mi legyen.. :(((
Hat a te dontesed elso sorban is!
Eloszor is a szivedet kerdezd meg, utanna hallagass a tobbiekre...
ha kozosek a barataitok meg szep, hogy azt mondjak h szoszivel jarj...ez alap dolog...
viszont amit a vegen muvelt azzal "az eloszor engem hallgass meg" szoveggel az egyszeruen szanalmas...
az ilyen kapcsolatokban ahol a lany kezdemenyez meg stb, na az ilyen kapcsolatokrol ne beszeljunk...
egy altalanos iskolas nepdal jut errol eszembe, az ide vonatkozo 4 sor:
"addig leany addig bazsa rozsa,
mig a legeny jar utanna,
ha a leany jar a legeny utan,
annyit sem er mint egy hervadt rozmaring szal"..
ha feki tenyleg azt modta h nem csak minden a sex korul fog forogni akkor gondold at nagyon...
nekem szoszi inkabb egy jo baratnak tunik, az ilyen fajtaval pedig kar eljatszani ezt a jarunk, szakitunk dolgot, mert ertekes baratot vesztesz ez altal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!