Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel úgymond "kóstolgatjuk egymást". Ebben a szituban mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elég jóba vagyunk, szerelmes vagyok belé. Szerintem ősi érez irántam valamit. Mert amikor beszélgetünk, rögtön elkezdünk hülyülni meg ilyenek. Tegnap este ültünk egymás mellet egymás szemébe néztünk és éreztem hogy izzik körülöttünk a levegő,de mégse csókolt meg. Úgy érzem hogy csak játszunk egymással,de én szeretnék lépni valamit.2009. febr. 15. 12:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak nem annyira rámenős. Lehet hogy egy kicsit tart attól hogy visszautasítod. Adj erősebb jeleket neki hogy szerelmes vagy belé. :)
2/3 anonim válasza:
Vagy búj hozzá és gyengéden adj neki puszikat akkor már viszonozni fogja ha nem fatökű.
3/3 anonim válasza:
1 tipp, legalábbis nekem mindehol bejött:D Ülés egymás mellett, és poénból csikáld meg;) Erre ő mondjuk odakap (ha csiklandós), te meg elkapod az ő kezét:):) A többi meg rád van bízva;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!