Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Amikor a barátnőmet ölelegetem, gyakran feláll a cerka. Engem nagyon zavar. Lehet azért mert még nem feküdtünk le? Lányok titeket ez zavarna?2011. febr. 21. 15:18
1/9 anonim válasza:
az én volt palim is ilyen volt :) engem nem zavart ...sőt :D
4/9 anonim válasza:
az nagyobb gáz lenne, ha nem állna fel egyáltalán.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát érzem de nem nagyon tudom megnézni mert teljesen hozzám van simulva. Szal szerintem őis érzi...
2011. febr. 21. 15:35
6/9 anonim válasza:
Nem tudom mi ezzel a baj, legalább vonzódsz hozzá, és ezt ő is érzi.. és legalább működik;)
7/9 Moszuke válasza:
az én párom eléggé szókimondó és azt mondta, hogy imádja ha hozzásimul a bré ruhán keresztül spontán ölelkezés következtében. utcán, buszmegállóban, bárhol kb.
szal... ha nem tetszik a lánynak akkor ne öleljen meg..
ha fehérmájú frigid p*csa akkor se öleljen meg.
ennyi
23/f
8/9 anonim válasza:
Ő is benedvesedik, csak azt ugye nem látod.
9/9 anonim válasza:
Az nem baj ezek szerint beizgulsz ra
Nem gond:>
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!