Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? De most tényleg mi bajuk a csajoknak?
Utolso válaszoló, ha te igy gondolod az szegénységi bizonyitvány... Ne általánosits, azok akiket te mondasz azok a rib@ncok, pedig soksok lány nem az.
Kérdező.... Valaki irta hogy muzeum,konyvtár stb. Az télleg nem nagy butaság ha értelmi lányt akarsz de inkább járj nyiltan. Utcán-buszon-metrón stb.. Rengeteg olyan van hogy 2 embert a sors egy buszozás alatt hoz össze. Ilyenkor persze néha pillants körbe ki szemsz veled vagy ilyesmi^^
Sajnos én is így vagyok az ismerkedés terén. Könnyen barátkozom, de a srácnak vagy van barátnője vagy nem olyanok jönnek be neki, mint én. Kérdező, azt el kell fogadnod, hogy a külső számít, de nem döntő. Ha ápolt a külsőd, akkor már csak a kisugárzásodon kellene javítani. Úgy érzem, hogy most egy kicsit kétségbe vagy esve és ez érezhető a megjelenéseden. Azt tanácsolom, hogy egy kicsit próbáld a témát kevésbé komolyan venni. Még csak 19 vagy és rengeteg időd van!
Sok sikert ;) 17/L
A lanyok szeretik az elérhetetlent...:(
De nem kell úgy bánni velünk mint a kutyával. Csak egyszerűen szép lassan közeledj
teljesen megértelek. én sem szeretek bulizni járni, és én is csak arra vágyok h szeressenek és h egy békés kapcsolatom legyen amiben boldog lehetek.
18/L
az a baj hogy a te korosztályod annyira kretén, hogy a 16 évesekre buknak. sajnállak titeket.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!