Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lehet elkezdeni randizni?
Figyelt kérdés
Hány évesen lehet elkezdeni randzni, pl mozibe menni plusz stb. meg mikor lehet legkorábban az első csók, persze normális embernek.2011. febr. 19. 19:03
1/4 anonim válasza:
Ennek nincs korhatára. Ovis koromban csókolóztam először a szomszéd gyerekkel, mégis normális ember lettem.
Egyébként az első szerelmek a pubertás kezdetén vannak.
2/4 anonim válasza:
Szerintem olyan 13-15 éves kortól elkezdhető.Mert pl oviban oké h megvan a csók..de akk mi a randi?? homokozunk?-vagy mi?xD
Az első csók pedig szerintem teljesen mindegy hányéves korban.amikor úgyérzed h annyira szeretsz valakit és vágysz rá h megcsókold! na akkor eléggé érett avgy hozzá és ellehet kezdeni! (ez az én véleményem)
3/4 anonim válasza:
Nem tudtam hova vigyem a lányt randira. De akkor elviszem homokozni! :D
4/4 anonim válasza:
Én ugy vagyok vele, hogy még a tinikor elején még semmiképp sem érett rá az ember. Kb. 17-18 éves kor körül a legjobb elkezdeni szerintem, illetve akkor, amikor úgy érzed hogy nem lennél szégyellős egy lány/fiú előtt a randin. Ismerni kell a lányokat/fiúkat. De azt semmiképpen se szabad megvárni amikor már nem bírod ki az ellentétes nemű nélkül a létezést. Saját tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!