Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem is fog változni? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem is fog változni? ( alul hosszabban) 18f

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy eddig bármelyik lánynál próbálkoztam, akár személyesen akár neten v másképp, mindegyikből csak barátság lett, vagy annyi sem. Jófiúk közé tartozom, ha besorolnának, tehát nem bulizom hülére magam, inkább elvagyok itthon. Nem mondom, hogy márkás ruhákban járok ennek ellenére megválogatom azokat amik nekem szimpatikusak. Rocker vagyok, bakancsos, tudom hogy ezzel csajok nagy %át eltaszítom, de ők annyit is érnek... nekem nem olyan csaj kell..., de lehet bárki akkor sem akarnak többnek mint barátnak :S. Belsőre törődős srác vagyok, lehet ez a baj, de nemtudom úgy elképzelni egy lánnyal járást, hogy csak testi vonzalom, engem érdekelne a besője is, hogy milyen, jól meglegyek vele, ne csak szex meg smárolás meg ilyenek belső vonzalom nélkül, az mind külsőség... de nagyon úgytűnik mamár ez itt a gond. Jó haverom nagy csajozós de meg is mondta mikor kérdeztem hogy szereti-e a csajszit, semmi "szerelmi" vonzalom nincs..., másik haverom szintúgy. sok oszt társam szintúgy. Ez annyira taszító számomra... (Lányok ,mára már tényleg bűn ha vki SZERET titeket belsőre is? ) . Kinézetre nem vagyok Don Huan de azért szemüveg nélkül nem mondom hogy annyira veszett sz@rnak kéne lennie a helyzetnek... és ezt mondták is. Akkor mi lehet a probléma magasságra 168 vagyok, megint kilőve jó pár szép, esetleg mellette okos csajszi is. ( bocsi kicsit sok lett)
2011. febr. 19. 18:21
 1/6 anonim válasza:

Látod!Ezzel van a baj!"Rocker vagyok, bakancsos, tudom hogy ezzel csajok nagy %át eltaszítom, de ők annyit is érnek... nekem nem olyan csaj kell"

Ilyen felfogással neked inkább nem kéne csajon gondolkodni!Ha meg uncsi vagy és otthon ülsz, ne is lepődj meg,hogy a nagy nehezen összeszedett csajok elhagynak!:)

Ha az ágyban is ilyen vagy, na akkor nincs miről beszélni........

2011. febr. 19. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Szimplán csak rosszul csinálod és a csajoknak nem esik le mit akarsz
2011. febr. 19. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
De, ez változni fog. Ha tényleg olyan vagy, mint amilyennek leírtad magad, szerintem már nem kell sokáig várni, és lesz barátnőd is. 18 évesen pont olyan srácot szerettem volna, mint amilyen te vagy, csak nem találtam :) (Azóta persze igen, és hozzá is mentem, de én 22 éves voltam, mikor először találkoztam olyannal, akit igazán tudtam szeretni. Szóval nem vagy elkésve)
2011. febr. 19. 18:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Először is köszi a gyors választ, elsőnek, kollégista vagyok, városba mindig kijárkálunk amikor alkalom van, tehát nem ülök "otthon" az otthon otthon meg olyan csajok vannak akik fetrengenek a kocsmaküszöbön+ cigi meg hasonló :S. A bakancsról: 1, visszahallottam, 2 szemembe is mondták már, tehát hiába vagy nem hiába ez akkor is tény :S, meg most azért adjak fel mindenem? hát én ezt szeretem viselni nem a converse tornacipőt -5 fokban... persze évszakhoz függően nem fogom nyáron 40 fokban fekete bakancsban járni az utamat..., esélyt nem adnak sokan a bizonyításra tehát ezen nincs mit beszélni, nem az ágyon, azon sincs mert addig meg főleg nem jutottam :). A lassan de biztosan híve vagyok, tehát nem fektetném le 1. talin.... második, és miben változtassak szerinted, hogy legyek jobb? úgy gondolom tudattam eddig is hogy nem baráti randi, mégsem. harmadik, Bárcsak igazad lenne... de már magam sem tudom hány kudarcon vagyok túl...
2011. febr. 19. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos tényleg rosszul állsz ahhoz a dologhoz amit az első is leírt...én a helyedben 1x kipróbálnám hogy felöltöznék teljesen máshogy, nem bakancs meg hasonló, ne értsd félre nem kell megváltoznod vagy ilyennek lenned, csak próbáld ki!!!(lehet felfigyelnének rád..)Ha tényleg ilyen vagy belsőleg amilyennek leírod magad akkor sztem nem sok csaj mondana nemet..sőt..:) de ha magamból kiindulok engem se fogna meg egy ilyen bakancsos srác.És sajnos tudod a külső ami megfog a belső ami megtart!Vagy próbálkozz olyan csajokkal akiknek ugyanilyen a stílusuk...de ha az első benyomásod külsőleg is megfogná a csajszit és beléd szeret már szépen elfogadná a stílusod meg a bakancsot!ezen gondolkozz el:))

2011. febr. 19. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Barátom, ugyanígy voltam 18 évesen. Aztán egy idő után nagyon elegem lett, és rájöttem, hogy nem a külvilágot kell folyton okolnom, mert bennem is lehet hiba. Elkezdtem normálisan, igényesen öltözködni, és merészebben nyitni a csajoknál. Nem azonnal, de meglett az eredménye. És ettől még én nem tagadtam meg önmagam, csak személyiségem azon részeit, amikkel nem voltam elégedett, és amik hátráltattok a boldogságom megtalálásában, fejlesztettem. Ettől még ugyanúgy metal zenét hallgatok, zenekarban játszom, ugyanazokat az elveket vallom. Gondolom neked sem az XXXL-es Metallica pólós csajok tetszenek, hanem akik adnak magukra.
2011. febr. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!