Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után hogyan mondjam meg neki, hogy nem szeretnék vele többet találkozni?
Figyelt kérdés
17/L vagyok2011. febr. 19. 16:33
1/8 anonim válasza:
"Nem szeretnék veled többet találkozni"
2/8 anonim válasza:
Hallod nagyon kedves voltál nagyon szépen köszönök mindent ,de sajnos szerindem ez nem jönne össze köztünk.
Illetve a randin is látszódjon rajtad illetve utalj rá ,hogy nem egy "fuckin' perfect"
puszi
18/F
3/8 anonim válasza:
Mondjad neki,hogy hívjon fel telefonon.Ha nem hív szerencséd van,ha pedig hív ne vedd fel,sms-re ne válaszolj.
4/8 anonim válasza:
Az elsőnél a pont. Az utolsó pedig valszeg lány, ez a módszer kb a legrosszabb.
5/8 anonim válasza:
Pár nappal randi után ezt szoktam mondani vagy írni a lánynak: Örülök, hogy megismertelek, jól éreztem magam, de mást keresek.
(Az persze nem igaz, hogy jól éreztem magam...)
6/8 anonim válasza:
Nem szabad taktikázni, meg kerülgetni a dolgot, attól csak tönkrevágod szerencsétlen srácot. Tapasztalat. Első voltam
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán minek mész el randizni vele? Úgy fogja érezni, hogy van esélye és jobban kitolsz szerencsétlennel.... szerintem mond le és magyarázd el neki, hogy kösz de nem...
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
utolsónak: azért mentem el randizni vele, mert nem ismertem. találkoztunk, de nem olyan volt mint képzeltem. ennyi:)
2011. febr. 22. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!