Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjak magamnak pénzes pasit? Egyáltalán hol?
:DDD
Ne hibáztasd szegényt, ha CSAK a pénzedért szeret. Ha egyszer a szépségedért meg az eszedért nem lehet...
Én nem gúnyollak ki...
Feltettem néhány kérdést még az első válaszoknál, nem válaszotál, de mindegy. Talán neked lett volna jobb...
Hidd el, nem minden embernek kell a pénz. A tested jobban, ha szép vagy. De vannak értelmesek is, akiknek a belső is számít, nagyon. Ez nincs összefüggésben a pénzzel.
"ha orvosi diplomád van akkor minek teszel ilyen kérdéseket? -.-"
Ott a pont LOL :D Ez jó volt.
Aha... orvosi diplomád van, és itt teszed fel a kérdéseket? :D
Ha még a családi kapcsolatoknál érdeklődsz, nem ebben a "tini" rovatban, ahol a legérettebb válaszoló általában 16 éves, még el is hiszem.
:D
De így nem.
Aki az orvosin nem talált magának pénzes pasit, meg diplomával, az adja fel a harcot.
:P
Hát nem tudom. Én 20 éves vagyok és van itt azért sok 30 körüli ember is (szerencsére) meg idősebbek is.
Én nem szoktam kérdezni, csak válszolni. De az oldal arra van, hogy kérdezzük és válaszoljunk. Megjegyzem még, mert ez a lényeg, hogy az intelligens ember sem tökéletes, lehet rossz napja és nem jelenti azt, hogy jó, de még azt sem feltétlenül, hogy művelt. Összefüggések persze vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!