Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nem válaszol, akkor miért nem válaszol? Kéreti magát, vagy akkor akár megis dögölhetek?
Mióta ismered a csajt? Évek óta? Vagy csak bepróbálkoztál egy no name csajnál és nem tudsz róla semmit aztán nem írt neked? Nem mindegy?
Volt kavarás? Ha nem volt kavarás, nem ismered évek óta, nem flörtöltettek soha, csak egy "vadidegen" csaj akkor sajna koptatás.
Ha voltak előzmények akkor kíváncsi mennyire vagy kitartó vagy közbe jött valami.
Ez a van pasija kész vicc! Amennyiben ismered évek óta ha nem ismered akkor 100% de ezért nem kell vadidegen lányoknak írkálni hanem személyesen kell nyomulni :-)))
ezt úgy kell elképzelni, hogy társkeresőn kattogtam, rámirt egy lány hogy lehet e további lépés. Akkor külföldön voltam, igy nem lehetett, de ha hazajövök, akkor irok, nem tudom mikor jövök haza. 2 hónap után, és rögtön irtam, hogy "ha még akarod, megtehetjük azt a lépést, de ha esetleg már nem akarod, akkor azt ird meg" kb igy, persze bővebben.
Most erre nem jön 1 hónapja válasz, pedig nekem volt hogyismondjam, pofám visszairni. Ő meg nem tud, pedig mondtam, hogyha nem akarja, akkor azt irja meg...
Sose szerettem az olyan embereket, akiknek miutan te batran elmondtad, hogy tobbet jelent, mit barat semmit nem mondanak ra.
Velem is ez tortent; elmondtam nagy nehezen egy fiunak, hogy tetszik es ugy kepzeld/kepzeljetek el SEMMIT nem mondott ra. Most pedig mintha mi se tortent volna, ugy viselkedik velem. Ez nekem annyira rosszul esett. 2 honapja remenykedek, hogy hatha csak megijjedt es nem mert semmit valaszolni. Na de 2 honap alatt nem keresett!? Halott ugy.
Nem tudom, a te esetedben mennyi ido telt el, de ne eldd bele magad ilyesmibe, mint en, mert meg fajdalmasabb lesz. Sajnos ilyen emberek is vannak. Ez teszi szinesse a vilagot!
18/L
hát akkor inkább a fekete fehét TV.
Persze ügyelek erre, hogy ne lovalljam bele magam, és sajnálom, hogy pasiban is megvan ez a gyökér fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!