Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy (v. Hol) is van ez? Kedves, helyes, okos, vidám
alaptermészetű lány. Akit nem az érdekel, hogy Én ki
vagyok, hanem, hogy kik is lehetnénk mi ketten?
Figyelt kérdés
Röviden rólam:
Káros szenvedély az is van:fősulis korom óta dohányzom, "bocsi" de nem csak éppen,hogy el tudom tartani magamat a fizumból hanem kimondottan jól keresek(és még piszkosul büszke is vagyok rá,hiszen keményen megdogozom/dolgoztam érte!), bulizás olykor-olykor hiszen gyakran más dolgok fontosabbak,"kedves, megértő, odafigyelő, türelmes, okos(mások szerint is),ügyes, hűséges,őszinte,"-szerintem ez alapvető az imádott NŐ-vel szemben, és mostanra aki már elég nagyképűnek gondolta magabiztosságomat annak álljon itt még egy fricska: sorry de még jó pasi is vagyok!
Sőt még azt is tudom,hogy(sok-sok más mellet):Az élettől mindig annyit fogsz kapni amennyit adsz!Mert bizony a világ egy nagy tükör és mindenki "csak" magát látja benne! Persze lehet,hogy csak rossz helyeken "kutattam" az után a "Nő" után?!
21.58 Mi van veled,rosszul vagy?Te se érted szerintem minek kötekedsz...:)
2011. febr. 15. 22:05
12/18 anonim válasza:
Igen, bocsánat. Csak idegesítenek az ilyen hű de nagy emberek akik elvileg "hű de királyok", mégse bírnak felszedni egy csajt. Én nem tartom magam jó pasinak, mégis van egy csodálatos barátnőm, aki megfelel ennek a "királynak" az elvárásainak. Bocsi, báttya, de ilyened nem lesz soha, mert a normális csajoknak nem EGOista p*csök kellenek :) Tessék, itt a válasz...
2011. febr. 15. 22:07
13/18 A kérdező kommentje:
No kis pajtás aki itt egoistázol!Akkor pár infó amúgy csak Neked csak most, és ezzel átadom az utolsó szó jogát is Neked.Mert hát okos enged...tudod?! A magabiztosságom lehet,hogy zavaró. Valószínűleg azért mert Te ezekre csak vágysz! Így annyira zavart,hogy válaszolnod kellett egy olyan kérdésre is ami nem neked szólt!Amúgy igen mióta elveszítettem egy balesetben a feleségemet, nagyon fiatalon azóta valahogyan csak azok az üres futó kalandok vannak napról napra-hónapról hónapra, általában olyan lányokkal akikről te csak álmodsz...ááá tudod mit inkább szórakoztass minket valami hasonló butasággal!Te ehhez (is) kevés vagy!
2011. febr. 15. 22:16
14/18 anonim válasza:
Okés, sajnálom ha azt történt, de attol még igazat amit mondtam. Pont. Hello.
2011. febr. 15. 22:18
15/18 anonim válasza:
Ki kevés mihez?? Az "egoistázó kis pajtásnak" meg van az, amire te vágysz. Lehet, hogy mégsem vagy olyan tökéletes. Ja és nem, nem vagyok irigy rád, én egészséges önbizalommal rendelkezem, a tiéd egy falunak elég lenne. Talán először nézz magadba, próbálj egy kicsit elfogulatlan lenni magaddal szemben ( ez lesz a legnehezebb), és a rengeteg jó tulajdonság mellett hátha ráakadsz 1-2 rosszra is, amiért nincs barátnőd.Kezdetnek egy tipp: BEKÉPZELT VAGY DE NAGYON.
2011. febr. 15. 22:24
16/18 anonim válasza:
Én a csaj vagyok,nem a srác.Tulajdonképp akkor meg is válaszoltad hogy miért nem tudtál eddig komoly kapcsolatot kialakítani,ez pedig mélyen lehet a feleséged elvesztése miatt van.Mert annak valami oka van hogyha éveken keresztül az ember csak futó kalandokba botlik.Nem biztos hogy teljesen odaadóan álltál a kapcsolathoz,vagy csak a pénzre hajtottak.
2011. febr. 15. 23:08
17/18 anonim válasza:
Hogy hol van?...Majd ha nem számítasz rá megtalálod!:)
Hasonló karakter vagyok mint Te, csak éppen annyi különbséggel hogy én magamon kívül az édesanyámat és az öcsémet is eltartom...én viszont erre vagyok büszke! (ezt csak úgy megjegyeztem)
Én is kerestem azt az fiút aki elfogad olyannak mint amilyen vagyok...de letettem róla! Csak értelmetlen próbálkozás,majd jön ha jönni akar!
Jah és csak azt is zárójelben jegyzem meg, hogy én sem vagyok csúnya...legalábbis ez soha nem volt probléma...
Én azt tanácsolom ne keresd...lehet azóta már megtaláltad!:)
2011. febr. 16. 02:04
18/18 anonim válasza:
A mai fiatal lányok nem az igazi értélre buknak...ez így igaz.De a beképzeltséget nem nevezném értéknek.A szerénységet annál inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!