Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúknak/férfiaknak is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak/férfiaknak is lehet szeretethiányuk? Lent

Figyelt kérdés
Ti mindig olyan keménynek, ridegnek tűntök. Teljesen azt látom, hogy nektek csak biológiai vágyaitok vannak és kész. Őszintén szólva inkább nem is alakítok ki kapcsolatot fiúkkal, mert csak összetöretném a szívemet. Pedig én úgy tudok ragaszkodni hozzájuk, szeretném őket :P
2011. febr. 15. 18:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

... pedig ha tudnád, hogy a legtöbb csaj pont az olyan pasikat nem tolerálja, akik kimutatják az érzéseiket...

Egyébként van olyan férfi, pl. itt is egy.

2011. febr. 15. 18:47
 12/21 anonim ***** válasza:

ez tök jó, én pont így vagyok a lányokkal, úgyis csak szenvedést okoznak, mert kihasználnak, megcsalnak és elhúznak...

23f

2011. febr. 15. 18:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta szeretethiányom van képzeld. Ahogy itt előttem is írták rengeteg lánynak az olyan pasik kellenek akik csak húst látnak bennük, és mellette ridegek, "kemények" meg érzéketlenek. Ha egy férfi kimutatja az érzelmeit manapság az "nyálas" meg "papucs", így ne csodálkozz, ha sokan álarc mögé bújnak. Erről még elég sokat tudnék írni, de asszem elég lesz. Hidd el, hogy nem minden férfi olyan "alfahím" mint amilyenekkel találkoztál, ahogy nem minden nő pénzéhes r*banc. ;)
2011. febr. 15. 19:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akit a legnehezebb szeretni és el sem tudod képzelni hogy valaha is jólesne neki, ha kedves vagy vele és szereted, NA AZ vágyik leginkább és van szüksége leginkább a szeretetre. Ha az átlagnál több csalódás és árulás ér, kialakul a szikla magatartás. Ha szeretnéd a lányt nagyon és vágysz rá sem tudod egyértelműen a tudtára adni, hogy "Ne add fel kérlek, tetszel de sok a hátamban a tőr!"
2011. febr. 15. 19:17
 15/21 anonim ***** válasza:

persze hogy van szeretethiányuk :) hiába tűnnek erősnek, nekik is meglágyul néha a szívük :)

L

2011. febr. 15. 20:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Te nagyon nem ismered a fiúkat, ha ezt kérdezed! :D

De az is látszik, hogy szeretnél minket jobban megismerni... csak bátran, mi is emberek vagyunk. Persze van aki szeret keménykedni, meg általában társaságban nehezen nyílnak meg az emberek, de ez azért van mert félnek kimutatni az érzéseiket. Ettől még van szívünk! :)

A szeretet hiányról meg annyit, hogy fogalmazzunk úgy, jól jönne egy szerető társ. Barátokat lehet szerezni, de abból is kevés van néha, meg csalódik az ember a barátokban is.

Nem szeretet hiánynak hívnám ezt, mert nyilván van aki szeret, inkább csak az ember társas lény, és úgy kerek a dolog, ha előbb utóbb lesz egy társa. Ennek a hiánya tud fájni. Nem csak b*szni akarunk!

16/f

ui.: miért neked szeretet hiányod van? :P válaszolhatsz privibe is...

2011. febr. 15. 21:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Szeretethiányunk felnőttkorban nincs, pontosabban az a babusgatós szeretet nem kell.
2011. febr. 15. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
18:44 megmondta a tutit,nem is kell tovább ragozni
2011. febr. 15. 22:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szeretethiányom van, még sose volt komoly kapcsolatom. Nem érzem, hogy valaha kellenék is valakinek. Ennyi.
2011. febr. 15. 23:24
 20/21 A kérdező kommentje:
21:24 16/f:tökéletesen igazad van. Egyáltalán nem ismerem a fiúkat, mert még sosem volt senkim. Amúgy 22/L vagyok :D de nagyon jólesett a hozzászólásod! Te például egy normális, értelmes srác lehetsz! Meg a többi hozzászólónak is köszönöm, így azért kicsit tisztábban látok, hiszen ilyesmit csak név nélkül vall be ilyen bátran mindenki.
2011. febr. 16. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!