Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Léteznek egyáltalán ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek egyáltalán ilyen fiúk? Mert hogy én nem találok, az is biztos.

Figyelt kérdés

Keresek egy olyan fiút, aki 11.-es vagy annál idősebb, nem dugja sorra a nőket, komoly kapcsolatra képes, és hűséges. Illetve nem volt sok-sok barátnője... :S meg a közelemben lakjon. És szabad legyen :D:D Egyet ismerek, az is a volt barátom... egyszerűen nem találok ilyen fiúkat, pedig nem hiszem el, hogy nem létezik. Hát kell, hogy legyen! :D Ismertek ilyet, van itt olyan fiú esetleg?

17L

2011. febr. 15. 17:43
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Háát megmondom neked őszintén én meg olyan csajt keresek,mint te,de nem találok :D Szóval nyugi nem vagy egyedül :D

23/F

2011. febr. 15. 17:51
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Szedj fel egy kockát vagy egy kövér srácot, esetleg egy bűnrondát. Szerintem mindegyik kritériumodnak meg fognak felelni. De ha csak az alfahímek között válogatsz akkor csalódni fogsz.
2011. febr. 15. 17:53
 13/46 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de messze lakunk egymástól:(
2011. febr. 15. 17:55
 14/46 A kérdező kommentje:
A 16/f.es közelít.. mesélsz kicsit, merre laksz pontosabban, Szolnokhoz, Jászberényhez, vagy mihez közelebb...? :) esetleg írhatnál privit, ha ismerkednél... akár barátságra is :)
2011. febr. 15. 17:55
 15/46 A kérdező kommentje:

Kocka, kövér, vagy bűnronda - a kockaságból ki lehet gyógyulni, előző barátom is erősen wowos volt, fél év alatt napi 2 órára redukálódott, társaságomban 0ra, így ezzel nincs gondom :)

a túlsúlyosakkal sajnos (kinek mi sajnos) nem kezdenék, nekem nem túlzottan zsánereim.

a rondaság pedig relatív :)

23/f, merre laksz? ha olyasfélét keresel, mint én, és elég közel.. :)

2011. febr. 15. 17:58
 16/46 anonim ***** válasza:

Háát én nagyon messze tőled :D Győrhöz közel :D

23/F

2011. febr. 15. 17:59
 17/46 anonim ***** válasza:
én 20 éves vagyok de szolnok is legalább 70 km:D:( de ahogy látom elég sok ilyen srác van:D
2011. febr. 15. 18:03
 18/46 A kérdező kommentje:
Vigasztal, hogy legalább léteznek. De közel még mindig alig... hajaj... kár, hogy ilyen messze laktok :)
2011. febr. 15. 18:05
 19/46 anonim ***** válasza:

Amugy szerintem a szerelemben nincs távolság...:) Ha két ember szereti egymást nincs olyan,hogy milíen messze laknmak egymástól :) Ha akarják ugyis megoldják a dolgot :)

23/F

2011. febr. 15. 18:06
 20/46 anonim ***** válasza:
hát kecskemét megfelelő?:d közelebbit nem tudok:D vagy is de ismerek 1 szolnoki sofört ha nem zavar a felesége :D
2011. febr. 15. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!