Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire számít egy pasinál hogy jóképű-e? Szerintetek mennyire sok jóképű pasi van?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

20:42

Csak igazat tudok neked adni.

2011. febr. 13. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a 25-38 közti hölgyekkel kapcsolatban nem vagyok ilyen derülátó. Humor, modor, belső? "Megfelelő arc" nélkül ezek ki sem derülnek, hisz el sem jutsz odáig. A másik elmebaj az egzisztenciális társkeresés; most akkor az ember érdekel vagy a körítés?

33_F

2011. febr. 13. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:

Én sok jóképűt látok (férfiasat), és általában megijedek tőlük... :D Ha választanom kell egy kevésbé jóképű és egy nagyon jóképű között, akkor azt nézem, hogy mivel foglalkozik/mit tanul, mi érdekli. Más szóval, más fog lehengerelni, nagyon nem érdekel a csomagolás. Főleg mert (és szerintem ez egy nagyon szemét gondolkodásmód) nem szeretek féltékenykedni, és így egyszerűbb a kevésbé feltűnőt választani.

Ha a másik oldalról nézem, akkor viszont egy nem túl helyes pasi sokkal nagyobb eséllyel használja ki az alkalmat, ha egy másik nő kikezd vele, hiszen ez neki nagyobb sikerélmény, mint annak, aki tudja magáról, hogy jóképű, ezért nincs önértékelési problémája. És ez is ugyanannyira igaz, mint a helyes pasiktól való "félelmünk". Senkiben sem lehet megbízni :))

2011. febr. 13. 21:46
 14/22 anonim ***** válasza:

21:45-nek: akkor te egy romantikus alkat vagy, nem racionális :)

Nem lehet szétválasztani így a dolgokat. Az is te vagy, ami a munkád, az anyagi helyzeted. Nem csak a humorod. A körülményeid szinte a testedet alkotják. Tehát mindig az ember érdekli a nőket, csak az nem mindegy, hogy mi kell nekik belőle.

Egy szakmunkással, stb. és sem jönnék össze, de nem az anyagi helyzete miatt, hanem mert egy ilyen embernek nem sok köze van hozzám, teljesen más alkat, teljesen más gondolkodásmód. Én is állandóan csak azt látom, hogy a korombeli pasik csak a szemrevaló exhibicionista nőkre buknak, de azért, mert rossz helyen vagyok, itt nincs szellemi színvonal, az ország többi része elszívja innen az értelmiséget. Nem misztifikálom túl.

2011. febr. 13. 21:55
 15/22 anonim ***** válasza:

21:55:

Ismertem olyan tetőácsot (szakmunkás) aki 300e-et vitt haza havonta, s órákon át is lehetett vele értelmesen beszélgetni. A legnagyobb probléma nálunk hogy anno a hirtelen jött nagy szabadságban az értelmiség egy kicsit túl lett misztifikálva. S hidd el a látszat ellenére nem fogok a humanizmus arcképcsarnokába kerülni.

33_F

2011. febr. 13. 22:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem (ha csak a külsőségeket nézzük) jobban számít az, hogy jóképű legyen, mint hogy jó teste legyen. Persze ez is bizonyos határok között. És igazán jóképű pasit keveset látni, mert tényleg nagyon elnőiesedtek a srácok mostanában. Sajnos az én korosztályomra ez pont jellemző, az igazán jó pasikhoz még "kicsi" vagyok:D Persze a kortársaim között is lehet találni párat:)

De a belső is sokat számít. Ismerek olyan srácot, aki nem különösebben jóképű, alakra sem álompasi, de minden csaj oda van érte, akivel elkezd beszélgetni. Olyan a kisugárzása, hogy csak imádni lehet:D

18/L

2011. febr. 13. 22:32
 17/22 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólót kérdezném hogy milyen a srác belsőleg, mit tud amit más nem? : )
2011. febr. 13. 22:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem számít :) A magasság inkább, de csak annyiban, hogy ha (szemléltetésképp) felveszek egy 5 centis magassarkút, akkor 5 centivel még mindig magasabb legyen a srác. Tudással, műveltséggel vagy humorral sokkal több eredményt lehet elérni (nálam), mint az arcszerkezettel :)

Egyébként, mit jelent az, hogy el vannak nőiesedve? Azt hiszem lemaradtam :S

33/F: igaz, de az ácsokkal általában nem lehet olyan jól elbeszélgetni pl. a pszichofarmakológia állásáról, hogy egyik kedvenc témám említsem. Én csak magamról beszéltem, nekem mi számít. Felszínt érintve a legtöbb emberrel el lehet legalább boldogulni bármiről legyen szó, de mélyebb tudáshoz azt tanulni is kell...

2011. febr. 14. 02:32
 19/22 anonim ***** válasza:

21:45 Pedig így van és simán eljutsz odáig, hogy megismerd.

Engem állandóan kiröhögnek a ronda szerelmeimmel, de ahogy megismerik őket közlik, hogy nem választhattam volna jobban :)

Szóval ezek rengeteget jelentenek. A szakmunkásokkal pedig semmi baj sincs, ha normálisak és van érdeklődési körük, nem a papír teszi az embert és nem a pénz.

2011. febr. 14. 10:41
 20/22 anonim ***** válasza:

Hmm, nem is tudom. Határozott, közvetlen, vicces, nagyon udvarias, és művelt:)

Persze neki is vannak rossz tulajdonságai, de alapjáraton olyan a viselkedése, ami a legtöbb csajnak bejön:)

2011. febr. 14. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!