Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Nektek atlagba jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek atlagba jobban bejonnek az olyan csajok, akik szepek es mindenuk megvan, jol oltoznek (esetleg markas ruhakba), mint egy olyan csaj, aki egyszeruen csak szep van egy par ruhaja de az sem markas?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az arc a fontos, nem baj ha nem márkás ruhába jár, nekem is alig van márkás ruhám. A lényeg hogy nőies legyen, lehet kínaiban is venni divatos ruhákat.

Azt szeretem ha egy lány vékony, ha nem vékony de szeretne fogyni akkor tegyen is érte valamit. rengeteg lány jár kondiba, aerobikra.

2011. febr. 13. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Sajnos a divat befolyásol és meglátszik a ruha minőség még ha nincs is rá írva a márka. De a belsőt nem tudja felöltöztetni, ezért lehet szép és divatos, ha nem ér semmit se:) Akinek csak a külső számít akkor annak bejön a pénzes csaj, de ha a belsőt értékeli valaki annak hiába vilog vele.
2011. febr. 13. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A lényeg, hogy természetes, ápolt legyen a lány, nem pedig, hogy milyen márkájú a ruhája. Természetes, hogy mi férfiak megnézzük mennyire csinos egy lány, de a hangsúly nem a márkás cuccokon van. Én a voksomat az egyszerűen csak szép van egy pár ruhája de az sem márkás válasz mellett teszem le. :)

Michael

2011. febr. 13. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
A szépség számít, látni gyönyörű lányokat nagyobb ruhákban, "szakadtan", és csúnyát is, akit a ruha tart össze. Bármilyen is legyen, ne befolyásolja a magabiztosságunkat!
2011. febr. 13. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha szép az arca és szép a teste akkor nem szoktam nézni a ruhályát...
2011. febr. 13. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem márkás ruhában is lehet csinos!

Márkás ruhában is lehet kiállhatatlan természete. Nálam nem a ruha a döntő!

2017. febr. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!