Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! őszintén, mennyire gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! őszintén, mennyire gáz ha egy lány elhív titeket valahová?

Figyelt kérdés
ne tegyen ugye? nagyon cikinek érzem. de most lesz valentin nap.....és szar egyedül lenni...
2011. febr. 12. 23:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ádámnak hívják a srácot?
2011. febr. 12. 23:37
 12/20 Moszuke ***** válasza:

szerintem ember függő, hogy ugye kit hívsz el, de szerintem ne tedd.

nem fejtem ki.

2011. febr. 12. 23:52
 13/20 A kérdező kommentje:

nem, nem ádám:P.

am utolsó értelek...

2011. febr. 12. 23:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Hívd el!:) Hidd el minden pasi örül, ha egy lány néha mer kezdeményezni.
2011. febr. 13. 10:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Egy kicsit gáz, én 'A fiú kezdeményezzen' elv híve vagyok. :)

Michael

2011. febr. 13. 11:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Most komolyan, miért lenne gáz? Szerintem semmi gond nincs ezzel!
2011. febr. 13. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Ne úgy állj hozzá a dolgokhoz ,hogy most mást mit gondol róla, hanem ha tetszik valaki akkor nyugodtan kérdezd meg nincs e kedve eljönni veled kávézni.A mai világban vannak messze furább-perverzebb dolgok mint ez.Én pl. nagyon örülnék ha egy lány hívna al mert az tök aranyos amikor megkérdi hogy eljössz-e. Még ha nem is jön be eésőre biztos elmennék mert megpróbálta volt mersze szval ennyi belefér.Az hogy elvek szerint a fiú kell kezdeményezzen ez lassan ott tompult el amikor a korodbeli lányok 60%-a a plakátboy fiúkra bukik... Ebben semmi gáz,ciki nincs. Aki meg nem ért egyet. Az álljon elő jobb indokkal minthogy, " régen is így csinálták"

Sok sikert---19/F

2011. febr. 13. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen emberfüggő.
2011. febr. 13. 17:40
 19/20 A kérdező kommentje:
húú köszi a válaszokat!. hát nem tudom mit fogok még csinálni,azt hiszem nincs bátorságom hozzá:(.
2011. febr. 13. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha nem lépsz, akkor sosem lesz belőle semmi :) Egy próbát megér! Aztán ha nem, hát nem, nem lesz világvége! :)
2011. febr. 14. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!