Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van még esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem így a lányoknál?

Figyelt kérdés

Volt egy autóbalesetem és bőrátültetésre volt szükség.

Sajnos nagyon meglátszódik az egyik lábamon a hasamon és a hátam felén. A kezeimen nem nagyon csak picit.

Így rövidebb ruhákat nem is merek nagyon felvenni.

15/F

2011. febr. 11. 19:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

21:52

Erre én is gondoltam már :D

2011. febr. 12. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez vagány!!!!
2011. febr. 13. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem elegem van már. Tudod van egy csomó srác aki helyes jól öltözik meg mit tudom én, de 1 olyat se ismerek, aki rendes, aranyos, és igazán jól érzem vele magam. Nekem ez a fontos, ha azon a srácon aki nekem tetszik lennének ilyenek, egyáltalán nem érdekelne, csak legyen normális. Én egy fiút akarok, és nem a Nike ruháit stb.... (remélem lejött)
2011. febr. 13. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk most egy sebről volt szó, de a lényeg benne van. Nyugodtan hordj rövid cuccokat. Apámnak szétroncsolódott a lába motorbaleset után 17 évesen. Nem érdekelte, helyre jött de nagyon látszott csúnya volt, mégis imádták a csajok...
2011. febr. 13. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok. Egyszer ügyesen leégett a fél arcom. Képzelheted miket éltem át abban az időszakban, amíg be nem gyógyult. Szerencsémre nyáron történt, és pont abban az évben mentem egyetemre. Beiratkozásra már csak egy picike heg volt, amit beragasztottam, és senkit nem zavart. Mára pedig annyi nyoma maradt, hogy a sérült arcfelemen több a szeplő. Emellett a bal oldalamon a derekam a köldökömtől a hátam közepéig át volt vágva, mint akit egy szamuráj karddal megpróbáltak feldarabolni. Egyik barátom se nyávogott még a sebhely, a heg miatt. Nem tartom valószínűnek, hogy lányok sírnának ilyen miatt, vagy hogy ilyenek miatt ne lenne esélyed. Fel a fejjel. (Sőt: biztos vagyok benne, hogy olyan lányok is vannak, akik szexepilnek tekintenék a kis foltjaidat.) 21/L
2011. febr. 13. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Ettől nagyobb bajod ne legyen soha. Akinek ez számít és emiatt nem jön össze veled, azzal nem veszítesz semmit.

Legalább kiszűröd az olyan csajokat, akiknek csak az számít, hogy egy tökéletes testű izompacsirta feszítsen mellettük.

És szerintem is akár szexepil is lehet, eleve "különleges" vagy, van egy történeted ami kíváncsivá tesz. Ha az én barátom lennél, úgy fognám fel, hogy hála Istennek, hogy nem lett nagyobb bajod és itt lehetsz nekem:-) Nekem is volt autóbalesetem, kettő is, én megúsztam nyom nélkül de az egyik családtagom szerzett egy jól látható heget a testére. Nekünk már fel sem tűnik.

2011. febr. 13. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:

"Ami el nem pusztít az megerősít"

ha mondjuk láthatóbb területeken lenne mint kar vagy arc akkor lenne nagyobb para ,de így semmi gáz.

2011. febr. 13. 15:35
 18/18 A kérdező kommentje:
:)
2011. febr. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!