Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hamar meg unjátok CSAK az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar meg unjátok CSAK az anált? Hogyan tudnám feldobni a dolgot?

Figyelt kérdés
A fium le akar velem feküdni de a pettingnél már az análisat csináljuk mivel már hamar meg untuk a sima pettinget én még nem akarok le feküdni vele de ő nagyon akarja (én még szűz vagyok) ő már nem és attól félek hogy ezt is hamar megunja csak az anált...mivel tudnám feldobni ezt az egészet hogy még nem szexelünk csak petting és anál?
2011. febr. 10. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy kérdező, ha a szexet (bár ez is az...) korainak tartod, ezt nem?
2011. febr. 10. 22:16
 12/17 A kérdező kommentje:
14 vagyok nem vagyok rá büszke hogy már anál is volt mert erre is a fium vett rá és korainak tartanám a szexet sőt az anált is de nem akarom el veszíteni a fiumat s csak ezért engedtem meg neki:/
2011. febr. 10. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
De kislány, legyen eszed. A szexualitással nem lehet megfogni egy fiút. Attól még nem fog beléd szeretni, hogy te odaadod magad neki. Hagyj időt magadnak, ismerd meg előbb. Nagyon hamar beleugrottál, és többet vállaltál, mint ami a korodnak, érzelmeidnek, lelkednek megengedett lett volna. Ha egyszer valaki tényleg szeretni fog, az várni fog rád türelmesen.
2011. febr. 10. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az azért érdekelne, hogy Te élvezed-e az anált. Véleményem szerint pont az anál szex az a kategória, amihez szexuális tapasztalat, ellazultság és a másik testének pontos ismerete kell, hogy egy nő bármilyen szinten is élvezze. Ez rendes szexuális kapcsolat hiányában szerintem kivitelezhetetlen és nagy fokú hülyeségre vall, hogy valaki csak azért engedi, hogy ne veszítse el a fiúját. Nem tartom követendő dolognak a szüzesség 14 évesen való elvesztését, de akkor már inkább szexeljetek rendesen, minthogy az anál legyen az alap "szeretkezési forma"...
2011. febr. 10. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
El kéne dönteni,mit akasz...a szex nem halálos dolog,és jobban elfogadott,mint az anál...de pofázhatunk,úgyis magadnak intézed.
2011. febr. 11. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:
14 évesen, egy hülye kis mitugrász miatt mentél bele az análba? Figyelj, ha korainak tartod, AKKOR NE CSINÁLD! Még pedig koraink tartod, és 14 évesen tényleg nem hogy szexelned nem kellene, de análisan közösülnöd még annyira sem. Ráérsz, 14 vagy. Hagyd, hogy a szervezeted és a lelked is érett legyen ehhez. Ez nem játék, bármilyen fertőzést elkaphatsz, és hidd el, mentálisan sem tesz jót. Ha csak azért van veled, hogy dugjon valakit, akkor dobd ki a p.csába, mert egy kis sz.rházi!
2011. febr. 11. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:
18/l voltam.
2011. febr. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!