Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probálkozik mostanába nálam annyi "kevésbé szép" srác? és miért nem az akit én szeretnék? :
Figyelt kérdés
azért probálkozik ennyi hogyismondjam csunyább pasi nálam,mert én is csunya vagyok?mert szerintem egy szépséges lányhoz nem mernek odam menni....
ez mind elég furán hagzik tudom.
2011. febr. 10. 19:59
21/30 A kérdező kommentje:
:))
2011. febr. 12. 15:48
22/30 anonim válasza:
Szerintem is jól nézel ki. Az ember magát mindig másképp látja. Picit sovány vagy az igaz, de ezen lehet javítani kajával és mellette egy kis testmozgásal
23/30 anonim válasza:
Szerintem szép lehetsz. Az alakod nagyon tetszik, de az arcodra lennék a leginkább kíváncsi. Am én arra következtetek az eddigiekből, hogy télleg szép vagy. Biztos ezért mennek annyian hozzád
24/30 anonim válasza:
az alakoddal semmi baj :)..
szterintem nagyon jo;;)
sot.. irigyellek ;;)
sok lany szeretne hogy ojan alakja legyen mind neked.. tehat.. semmi gond..
kudlenel mondjuk privin magaddal eggy kepet(arc )
ha nem gond:D?
25/30 A kérdező kommentje:
háát igen,csak az a baj hogy ez egy anonim oldal,és félek hogy valaki vissze él aval ha én képet küldök magamról,vagy esetleg valaki fel ismer :DDD
2011. febr. 13. 13:54
27/30 anonim válasza:
Igen, esetleg nekem is privátba küldhetnél.
29/30 A kérdező kommentje:
hááát okéé ,deee.. nem valami szép a fejem ugyhogy XD...
2011. febr. 13. 15:24
30/30 anonim válasza:
Egy képet ide is privibe!!!
Am sztem is csini vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!